To je to što me zanima!

Zajedno i u smrti: Dvije Sare pokopali u zajedničkoj grobnici

Dvije nerazdvojne prijateljice i u smrti će ostati zajedno. Naime, obitelji su odlučile pokopati ih u zajedničku grobnicu u Čaglinu. Ispratili su ih brojni neutješni stanovnici, kolege, prijatelji i obitelji
Vidi originalni članak

Na mjestom groblju u Čaglinu sahranjene su Sara Perešin i Sara Jug, koje su poginule u teškoj prometnoj nesreći u Resniku kod Pleternice.

Povodom tragedije načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač zamolio je stanovnike da sve aktivnosti na dan pogreba obavljaju primjereno Danu žalosti koji je općina proglasila zbog pogibije djevojčica.

Od ugostitelja je zatražio da se suzdrže od organiziranja priredbi i puštanja glazbe, što su svi prihvatili. Na današnji sprovod u 15 sati na groblju u Čaglinu došao je veliki broj stanovnika oba sela te kolege iz školskih klupa obje djevojčice.

Zastave na zgradi općine i na drugim javnim institucijama zbog Dana žalosti  spuštene su na pola koplja.

- Nisu ni počele živjeti, a već su nas napustile. Pitamo se zašto uvijek odlaze najbolji od nas - neutješni su mještani.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Mark2015 31.08.2016.

    Zbog cega je policija na sprovodu??

  • Prepelita 31.08.2016.

    To je zaista strašna tragedija, za ne poželjet nikome, sućut obitelji, ali, prestanite više o tome, pustite ljude da tuguju!

  • adika 31.08.2016.

    Iskrena sućut obiteljima, da nađu snage da prežive ovo što se dogodilo.A mladim vozačima da više ne ponove najskuplje učenje vožnje, ovo je prestrašno, to tko preživi , to je pakao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare