To je to što me zanima!

Dvojac iz Varaždinskih vijesti pustili su danas iz pritvora

Glasnogovornik varaždinskog Županijskog suda kazao je kako osumnjičeni Svebor Fišer i Davor Mašić svojim iskazima ne bi mogli bitno utjecati na istragu
Vidi originalni članak

Svebor Fišer i Davor Mašić, zamjenik urednika i voditelj marketinga u Varaždinskim vijestima, pušteni su danas iz pritvora.

- Oni su osumnjičeni da su zajedno s prvoosumnjičenim Ernestom Fišerom dogovorno osnovali tvrtku „Varaždinac Plus“ s ciljem izvlačenja novca iz Varaždinskih vijesti. Sumnja u toj točki temelji se na dokumentaciji i nema svjedoka koji bi svojim iskazima mogli bitno utjecati na istragu pa je donesena odluka da ih se pusti iz pritvora - rekao je glasnogovornik varaždinskog Županijskog suda Igor Pavlic.

Prvoosumnjičeni Ernest Fišer, direktor i glavni urednik Varaždinskih vijesti, ostaje u pritvoru. Čelnike lokalnog tjednika, inače, sumnjiči se za više kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti te zloporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju, čime su Varaždinske vijesti i državni proračun oštetili za 4,4 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jabbar 13.05.2011.

    I konačno neka glavnoga organizatora uhvate za jaja!

  • đonđo. 12.05.2011.

    pa o čemu vi pričate.nije kriv sin ni mašić.ajde uskok onda pustite i tatu.pa svi normalni ljudi znaju ko je mašić i fišer u vž vijestima da ne spomenem brumene.uskok.idemo dalje.zna se

  • ljubitededa 12.05.2011.

    Uvijek si pisao u svojim kolumnama da su za sve krivi oni „bivši“ , a sada se vidi ko je kriv za stanje u Hrvatskoj . Narod skuplja po smeću ambalažu da preživi,a vi kujete planove kako što više pokrasti državu. Sa svima vama na prisilan rad i obavezno oduzeti svu imovinu koja nije stečena poštenim radom. SRAM TE BUDI!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare