To je to što me zanima!

Dvoje Čeha ubijeni u Albaniji: Ubojica je putovao s njima?

Nakon što su automatskim oružjem ubili Michaela Savosa (27) i Annu Kosinovu (36), ubojice su njihov auto gurnuli u provaliju kako bi sve prikazali kao nesreću
Vidi originalni članak

Dvoje čeških turista ubijeni su na planinskoj cesti u Albaniji u petak, a ubojice su zatim njihov automobil gurnuli u provaliju kako bi sve prikazali kao nesreću, objavila je albanska policija, a prenosi Reuters.

Michael Savos (27) i Anna Kosinova (36) upucani su u blizini kampa u planinskom području. Glasnogovornik policije rekao je da su u automobilu pronašli automatsko oružje, spremnik za municiju i dvije čahure u blizini. 

- Moguće da je jedan od napadača putovao zajedno s žrtvama - rekao je glasnogovornik policije. Ubojice su žrtvama ukrali osobne stvari.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • fumarci 05.07.2015.

    Ajde sta se jezite, ubojica je uhicen svi u Albaniji ga zele lincovati zbog ubojstva I sramote koju je nanjeo zemlji. Posjetite provo Albaniju prije nego sto pricate bajke. Turisti su u Albaniji u najmanju ruku svete krave koje nitko ne dira. Pa sjecam se onog slucaja u Dalmaciji gdje je ubijena jedna mlada cura Pa svejedno nemam problema otici tamo na odmor s obitelji. To su pojedinacni slucajevi

  • rijeka36 05.07.2015.

    Zalosno za Europu ! ! ! U 21-om Stoljecu da netko ide na Godisnji pa izgubi zivot.

  • mmmmilos 04.07.2015.

    pa vi hrvati ste ih svim srcem podrzavali !!! sta se to desilo sa albanijom u medjuvremenu pa da sada pljujete po njima toliko ! to dovoljno govori o vama koliko ste licemerni a sve se poklapa sa vasom sramnom istorijom ! toliko o tome koliki ste vi prijatelji sa nekim ! kukala mu majka kome ste vi prijatelji , samo da znate da mi vise nismo onakvi kakvi smo bili i nepokusavajte da se nama opet predstavljate kao neka super nacija a da je "ustastvo"iza vas !!!albanci su mnogo bolji ljudi od vas i barem se nepretvaraju kao da su fini a ovamo sacuvaj boze !

Komentiraj...
Vidi sve komentare