To je to što me zanima!

Vozač se kamionom zaletio u nadvožnjak, dvoje poginulih

Noćas su dvije osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći teretnog vozila na autocesti A3 kod čvora Jakuševec u Zagrebu. Očevid je u tijeku, javila je policija
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Noćas oko 4.15 sati su dvije osobe smrtno stradale u prometnoj nesreći teretnog vozila na autocesti A3 kod čvora Jakuševec u Zagrebu. Vozač kamiona rumunjskih registracija izgubio je nadzor nad vozilom i zabio se u nadvožnjak. On i suvozač su poginuli.

POGLEDAJTE VIDEO: Radnici raščišćavaju cestu, dok policija istražuje vozačku kabinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promet je zatvoren u smjeru zapada, a očevid je u tijeku, javila je policija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) prekinut je promet između čvorova Kosnica i Buzin (32.+800 km) u smjeru Bregane, a u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom usporeno u koloni. Kod čvora Kosnica kolona je oko 1 km, objavio je HAK.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • ljubica ljubičica_1 15.10.2016.

    Vjerujem da je bija premoren.

  • j.m.3439 14.10.2016.

    I sam sam godinama vozio kamion i preko 300 sati mjesečno... tko to nije prošao ne zna koliki je to psihički napor. puno puta sam se uhvatio kako na tren sklopim oči i samo me dragi Bog sačuvao od ovakve tragedije a usput i onoga tko bi se našao na putu u trenutku kad čovjeka sruši umor. Počivali u miru ova dva nesretna čovjeka.

  • Dražen122 14.10.2016.

    Ja sam kurir u paketnoj dostavi.. voziš po 10, 12, 14 sati na dan a glava ti stalno u torbi na cesti.. prekjučer sam jedva izvukao živu glavu na aveniji kad sam ostao bez kočnica..

Komentiraj...
Vidi sve komentare