To je to što me zanima!

Dvoje teško ozlijeđeno u sudaru na ulazu u Poreč

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Golf i Audi su smrskani do neprepoznatljivosti, a iz Golfa su ispala i dječja kolica. Jednog od vozača vatrogasci su 10 minuta izvlačili iz vozila
Vidi originalni članak

U izravnom sudaru Volkswagen Golfa i Audija pulskih registracija u ponedjeljak nešto poslije 14 sati na ulazu u Poreč u mjestu Varvari teško su ozlijeđene dvije osobe. Ozlijeđene su vozilom porečke Hitne pomoći prebacili u pulsku opću bolnicu. Neslužbeno doznajemo kako su izvan životne opasnosti. Prizor na mjestu nesreće je bio stravičan. Automobili su uništeni do neprepoznatljivosti, a uz potpuno uništeni Golf uz rub ceste ispala su dječja kolica. Teško ozlijeđenog vozača desetak minuta izvlačili su porečki vatrogasci. Promet se na tom dijelu ceste Poreč - Pazin zbog policijskog očevida odvija otežano.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kakma 28.04.2008.

    Dobar tempo,mozda malo iznad Hrvatskog prosjeka brzine u naseljenim mjestima.U prevodu to znaci dozvoljeno 50 kmh,Hrvatski prosjek 80-90 kmh.

  • user_25240 28.04.2008.

    Takve stvari se događaju zbog krivog odgoja autoškoli. Postoje pravila ponašanja na cesti i u prometu opčenito. Večina ih se ne pridržava i svejedno im je šta će se dogoditi. To što će ubiti sebe nije ni toliko bitno. Ubit će nekoga tko nije ni kriv ni dužan zbog gluposti. PORUKA SVIM VOZAČIMA: AKO ŽELITE VOZITI BRZO UPIŠITE SE U KARTING KLUB PA SE TAMO IŽIVITE A U PROMETU SE PONAŠAJTE KAKO STE UČILI U AUTOŠKOLI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare