To je to što me zanima!

Dvoje u izolaciji: U petak su u Ericssonu dobrovoljno dali krv

Prva osoba u Hrvatskoj koja je zaražena koronavirusom boravila je u Italiji prošlog tjedna. Radi se o mladiću koji je zaposlenik tvrtke Ericsson Nikola Tesla
Vidi originalni članak

Liječnik i tehničar koji su u petak bili na dobrovoljnom darivanju krvi u tvrtki Ericsson nalaze se u kućnoj izolaciji.

Doktorica Irena Jukić, ravnateljica Zavoda za transfuzijsku medicinu, rekla je za Večernji list da su s liječnikom i tehničarom u stalnom kontaktu i da su oni dobro te da nemaju simptome. 

Demantirala je neslužbenu informaciju da je u tom Zavodu uvedena radna obveza. 

- Ericsson Nikola Tesla potvrđuje da je osoba koja je zaražena koronavirusom i koja se nalazi u bolnici Fran Mihaljević u Zagrebu zaposlenik kompanije. On je u srijedu 19.2.2020. bio na godišnjem odmoru u Milanu na nogometnoj utakmici. Zaposlenik je u petak bio na radnom mjestu u Zagrebu. Prema nama dostupnim informacijama od strane obitelji, u nedjelju 23.2.2020. zaprimljen je u bolnicu sa simptomima bolesti, a naknadno je utvrđena prisutnost koronavirusa. U kompaniji je pokrenut postupak djelovanja predviđen za ovakve krizne situacije te smo u direktnom kontaktu sa stručnim tijelima i službama - priopćili su jučer iz kompanije.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ZG U SRCU 26.02.2020.

    Nek se svi u Ericcsonu zaraze ,boli me briga. Cijeli pogon su 2000-te su poslali na cestu bez otpremnine i prava na burzu. Uopce mi ih nije zal!!!

  • Prvi Milojka 26.02.2020.

    Ma brišite vi komentare koliko hoćete, ali se nadam da će vas netko pozvati na odgovornost zbog ovoga što radite. .

  • 26.02.2020.

    Otkako je Milanović postao precjednik, ljudi moji, samo zlo i naopako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare