To je to što me zanima!

Dvojica mladića provaljivala u kuće na području Petrinje

21-jednogodišnjak je tijekom ožujka u mjestu Stari Brod, općina Lekenik, provalio u vikendicu 69-godišnjeg vlasnika i ukrao mikrovalnu pećnicu i porculansko posuđe...
Vidi originalni članak

Sisačko-moslavačka policija kazneno je prijavila 21-jednogodišnjaka kojeg sumnjiči za kaznena djela. U prijavi se navodi kako je tijekom ožujka u mjestu Stari Brod, općina Lekenik, provalio u vikendicu 69-godišnjeg vlasnika i ukrao mikrovalnu pećnicu i porculansko posuđe. Daljnjim istraživanjem je također utvrđeno da je osumnjičeni zajedno s 22-godišnjakom od 24. do 27. ožujka, u vikend naselju Mala Gorica na petrinjskim području, provalio u još dvije vikend kuće, te su iz jedne ukrali led televizor s tv receiverom, dok iz druge nisu ništa ukrali. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 21-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • be yourself 26.04.2017.

    Rvacka mladež. Sigurno su u adezeu. Odlučili se malo na zaradu u fušu.

  • OS_LEGA 26.04.2017.

    Da im je država dala posao i solidnu plaću to sigurno ne bi radili. Ovako si misle"bolje malo drpiti,nego iseliti iz Hrvatske trbuhom za kruhom"!

  • škver 26.04.2017.

    Svaki pošteni posao je za pohvalu!! Momci samo naprijed,još se malo izvježbati!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare