To je to što me zanima!

Dvojica osuđenih za silovanje Indijke (23) reći će da nisu krivi

Optuženima će suditi za otmicu, silovanje i ubojstvo. Petorica optuženih mladića pojavila su se u ponedjeljak na sudu u New Delhiju, a sljedeće ročište je u četvrtak
Vidi originalni članak

Odvjetnik dvojice optuženih za grupno silovanje djevojke (23) u autobusu u New Delhiju, koja je nakon brutalnog napada preminula, rekao je kako će oni izjaviti da nisu krivi. 

- Ništa im još nije dokazano. Oni će izjaviti da se ne osjećaju krivima po ni jednoj točki optužnice - rekao je odvjetnik ML Sharma. Šestero mladića, među kojima je i jedan maloljetnik, uhićeno je nakon napada 16. prosinca u New Delhiju.

Optuženima će suditi za otmicu, silovanje i ubojstvo, piše Telegraph. Petorica optuženih mladića pojavila su se u ponedjeljak na sudu u New Delhiju, gdje im je sudac pročitao optužnicu. Ročište je bilo zatvoreno za javnost, a sljedeće saslušanje je u četvrtak.

Otac silovane Indijke istaknuo je nedavno kako želi da cijeli svijet zna njezino ime, jer je ponosan na nju. Istaknuo je kako njegovoj kćeri nisu uspjele pomoći ni operacije, a prije smrti je svojoj obitelji rekla kako želi živjeti. Silovanje i ubojstvo je na noge podiglo cijeli svijet, a već nekoliko tjedana traju prosvjedi u Indiji.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • masterr 08.01.2013.

    "Smrt je rješenje svih problema, nema čovjeka nema problema !" J.V. Staljin

  • davorasi 08.01.2013.

    Po kratkom postupku!

  • azrijel 08.01.2013.

    Reći će da nisu krivi ? A tko je kriv ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare