To je to što me zanima!

Dvomjesečna beba izbjegličke obitelji umrla na grčkom otoku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dječačić je umro tek nekoliko sati nakon što se njegova obitelj u čamcu uspjela dokopati obala Europske unije. Identitet bebe kao ni uzrok smrti nisu poznati
Vidi originalni članak

Dvomjesečno dijete iz izbjegličke obitelji, koje je sa svojim roditeljima stiglo do obala grčkog otoka Agathonisi, preminulo je u subotu u obližnjoj bolnici. Dječačić je zajedno s obitelji pronađen na gumenom čamcu, nakon što su iz Turske, preko Egejskog mora, prešli u Grčku.

Umro je tek nekoliko sati nakon što se njegova obitelj uspjela dokopati obala Europske unije . Identitet bebe kao ni uzrok smrti nisu poznati, piše Reuters .

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grčka se i dalje bori s velikim valom izbjeglica koji iz Sirije preko Turske pristižu do njenih otoka Kosa, Lesbosa, Samosa i Agathonisija. Tisuće ljudi svakoga dana čeka registraciju i ukrcaj na trajekte za Atenu odakle odlaze u druge europske zemlje.

Samo od prošlog ponedjeljka grčki su trajekti prevezli više od 13.000 izbjeglica .

Idi na 24sata

Komentari 120

  • Uni 07.09.2015.

    Ja to ne razumijem? Oni u ratu, nemaju osnovne uvjete zavzivot, a prave djecu. Pa koliko moras bit gl.p?

  • PRCO 07.09.2015.

    Jel vi znate koliko je Hrvatske djece ovog casa gladno?

  • Maryo 07.09.2015.

    Njima nije mjesto u EU. Njima je mjesto u Turskoj, Kuvajtu, Kataru, Saudijskoj Arabiji a ne u EU-gdje nameću svoju vjeru i zakone i ne poštuju te iste iz EU!!!!! Glupa je Njemačka što ih prima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare