To je to što me zanima!

Dvostruki udovac Demetrio šepa po svom kavezu i cvili

U ZOO-u su potvrdili da je tigar ozlijeđen, najvjerojatnije pri doskoku u kavezu. Na Facebooku se okupljaju građani koji apeliraju da se poboljšaju uvjeti za životinje
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko dana sibirski tigar Demetrio iz splitskog zoološkog vrta neprestano cvili i ne izgleda baš najbolje. Ozlijedio je prednju desnu šapu. 

Na Facebooku se okupljaju građani koji apeliraju da se poboljšaju uvjeti za životinje na Marjanu. U ZOO-u su potvrdili da je tigar ozlijeđen, najvjerojatnije pri doskoku u kavezu.

- Prvo smo pomislili da je netko bacio staklenu bocu u kavez ili neki drugi oštar predmet. Detaljnom provjerom nismo ništa takvo našli. Tigar nema vidljivih ozljeda, normalno jede - rekao je Nediljko Ževrnja, ravnatelj zoološkog vrta.

Tigar se ozlijedio prije 10-ak dana. Demetrio, star 13 godina, dvostruki je udovac, a na Marjan je stigao kao jednogodišnjak.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Tiranosaurus 25.02.2014.

    Kaj ne ukinu te gluposti...zatvore jadne životinje..da im se mi.."nadrasa" divimo

  • _petra_ 25.02.2014.

    jadna zivotinja...i sta je s veterinarom

  • Zekapeka_2 25.02.2014.

    Ili odrzavajte taj zoo kako bog zapovijeda i brinite se o zivotinjama i njihovim potrebama i boljkama, ili ga ukinite i posaljite zivotinje onima koji ce o njima voditi racuna!! Ovo je sramota i mucenje zivotinja.!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare