To je to što me zanima!

Džepna bilderica: Ima idealne proporcije, ali su u mini paketu

Amanda se rodila s oblikom patuljastog rasta hipohondroplazijom. Ima tijelo normalnih proporcija samo minijaturno. Visoka je 1,25 metara, a teška 32 kg
Vidi originalni članak

Amerikanka Amanda Loy (22) iz Scottsdalea visoka je samo 1,25 metra i teška 32 kilograma, ali čistih mišića. Prijavila se na prvo svoje natjecanje u bodybuildingu i otišla kući s trofejem. Zaradila je i najveći pljesak, piše Daily Mail.

Amanda se rodila s rijetkom bolešću, hipohondroplazijom, oblikom patuljastog rasta koji zadržava fizičke proporcije.

- To zapravo znači da imam tijelo prosječnog čovjeka, ali u manjem paketu - kaže Amanda.

Intenzivno je trenirala nekoliko mjeseci, obukla minijaturni bikini i štikle te ponosno izašla na pozornicu u Mesi, Arizona. Nalikovala je svim drugim natjecateljicama, samo u minijaturnom izdanju. Obitelj i prijatelji navijali su za nju, a publika je skandirala njezino ime.

'Jedina sam osoba niskog rasta u bodybuilding natjecanju'

- Definitivno je bila favorit publike - rekao je njezin trener Gorgon Beecher

Od devet djevojaka u njezinoj diviziji, Amanda je osvojila četvrto mjesto, a trofej je dobila za lijepo oblikovano tijelo. Amanda vjeruje da je jedina osoba niskog rasta koja je sudjelovala u takvom natjecanju.

Nada se kako će hobi pretvoriti u karijeru pa ona i njezin trener trenutačno traže sponzore.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • LebronPetrovic 30.03.2014.

    Snješko i 7 takvih patuljčica !

  • piton_u_hlacama 30.03.2014.

    Sto je tu hendikep, je li to sto je manjeg rasta?? Pa sve ima: noge, ruke, hoda, vidi, lijepa je, po meni to uopce nije hendikep, onda bi ispalo i da je curica od 12 godina hedikepirana ako je ovakvog rasta????

  • LunaSagacia 29.03.2014.

    Zašto žene moraju biti nježne, mršave ili prsate..? Zašto i one ne bi bile mišićave ukoliko vole vježbati i -žele- biti mišićave? Zbog čega neki ljudi misle da je pravilo da muškarac bude nabildan, a žena balerina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare