To je to što me zanima!

Džihadisti bijesni i u šoku, na forumima traže i odmazdu

"Proklet bio Obama", "Džihad neće stati unatoč smrti vođe, nastavit će se sve do pobjedu", samo su neki od komentara koji su se pojavili na džihadskim forumima
Vidi originalni članak

Posjetitelji brojnih džihad foruma s nevjericom su dočekali vijest o ubojstvu šefa Al Qa'ide. I dok su neki u šoku, mnogi su svojim komentarima prijetili Americi te tražili odmazdu za smrt Osame bin Ladena. Internetska stranica Jihadology objavila je komentare džihadista. 

"Molim se Alahu da to sve nije istina, ako i je to je katastrofa", "Proklet bio Obama", "Džihad neće stati unatoč smrti vođe, nastavit će se sve dok ne ostvarimo pobjedu", samo su neki od komentara koje su ostavili forumaši. 

Jedan od njih napisao je kako su Amerikanci ubivši Osamu sada našli dobar povod da napuste Afganistan. Mnogi od njih zaključili su da će Osama zauvijek ostati "pravi lav". 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jakuza 02.05.2011.

    berislae ------------ sve je istina što pišeš , u pakistanu je recimo najveći postotak samoubojstva žena iz razloga što ih ponižavaju i umotavaju ukidajući im osnovna ljudska prava, dok je rađena reportaža o tome jedna se žena ubila - majka troje djece - jer su njena braća njenog muža nahuškala da joj zabrani odlazak kod prijateljice na kavu udaljena 30-ak metara od nje i kad joj je muž rekao da više ne smije na kavu prijateljici , jer to nije u duhu islama , žena se ubila - pa zamislite što bi ti divjaci radili nama i našim ćenama, kćerima , treba za takve zatvoriti granice za cijelu europu .

  • berislae_1 02.05.2011.

    Amerika radi svinjarije,ali ovi odrpanci koji žive u trečem stolječu su stvarno odvratni!!!Za prava muslimana koja se zalažu u cijelom svijetu sve im smeta,zbog karikature bi ubijali kada je objavljena,a da vide nekog s lančićem i križićem odsjekli bi mu glavu odmah...treba ih dobro napičiti i ako žele kod sebe neka prave đamahiriju,ali ne mogu onda tražiti nigdje da se njihovo poštuje..jedina knjiga koju su ikad vidjeli je Kuran,jedino o tome slušaju,napune im glavu i onda su svi protiv njih...ma jel!!!

  • JosipaRajković 02.05.2011.

    ajd malo logike... nisu oni zaostali toliko.. nisi dobro informiran.. sjeti se samo napadaja na wtc.. on je iso isto iso preko tih stranica al quaide.. preko interneta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare