To je to što me zanima!

Džihadisti ISIL-a napali naftno polje i oteli Srbina iz Austrije

Džihadisti zasad nisu postavili nikakav zahtjev za otkupninom za Savičića koji je podoficir austrijske vojske, a bio je i pripadnik misije UN-a za bivšu Jugoslaviju
Vidi originalni članak

Militanti ISIL-a u Libiji su oteli Dalibora Savičića iz Linza, austrijskog državljanina srbijanskog porijekla. Njega i još osam zaposlenih u petak su oteli teroristi koji su napali naftno polje na jugu Libije, prenosi Blic. U napadu je ubijeno 11 pripadnika osiguranja. 

Otmicu Savičića potvrdilo je i austrijsko Ministarstvo vanjskih poslova. 

- Imamo sigurne informacije da je grupa stranaca u rukama terorista - navodi se u priopćenju u kojem se dodaje da su u vrijeme napuštanja naftnog polja oteti bili neozlijeđeni, ali i da trenutačno nema informacija o njihovom mjestu boravka. 

Džihadisti zasad nisu postavili nikakav zahtjev za otkupninom za Savičića koji je inače podoficir austrijske vojske, a bio je i pripadnik mirovne misije UN na prostoru bivše Jugoslavije.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ivan015 10.03.2015.

    alah ce vam dati 72 sisate djevice za nagradu :)

  • Onako_1 10.03.2015.

    Kao prvo glup clanak. Imenovani gospodin koji je otet NIJE SRBIN. Imao sam priliku da radim s njim nekih 5 Godina. On je Austrianac i ako ista pratite mozete vidjeti da se austrija brine o njemu i da su vec imali parlamentarno zasjedanje. Mislim zalosno bolno i tuzno da se pise clanak i na prvom mjestu Srbin kao da je to vazno ausput jos i netocno.

  • sposvac 10.03.2015.

    Očito nitko ne shvaća ove džihadiste ozbiljno, ali kad se zatrese bit če prekasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare