To je to što me zanima!

Egipat: ElBaradei ipak nije premijer, pregovori još u tijeku

Vijest da je ElBaradei novi premijer Egipta razljutila je Morsijeve pristaše, jer se oni još nadaju da će se njihov vođa vratiti na vlast. Morsija su svrgnuli s vlasti u srijedu
Vidi originalni članak

Egipatski privremeni predsjednik, Adly Mansour, istaknuo je u nedjelju kako liberal Mohamed ElBaradei još nije službeno potvrđen kao novi egipatski premijer, iako su to u subotu prenijeli svi svjetski mediji.  Mansour je rekao kako se konzultacije nastavljaju, jer ima puno stvari o kojima moraju pričati, javlja BBC.

Vijest da je ElBaradei novi premijer Egipta razljutila  je Morsijeve pristaše, jer se oni još nadaju kako će se njihov vođa vratiti na vlast. Mohameda Morsija svrgnuli su s vlasti u srijedu, a predsjednik još nije imenovao službenog mandatara nove vlade.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • žišku 08.07.2013.

    Baradei je još samo jedan dokaz da Nobelove nagrade uzima ološ i smećari.Covjek koji je bio uzrok smrti stotinama hiljada ljudi u Iraku je dobio Nobelovu nagradu za mir.Potom ju je dobio još veći zločinac od njega. Predlažem da je ove godine daju karadzicu ili mladiću dok još nisu riknuli!

  • žišku 07.07.2013.

    Muhamed el Baradej... to je onaj što je šnjuho po Iraku, pa nakon toga upali Ameri i ostali, i onda on dobio Nobela za mir?? This world's going to be helač, meščini... On opcija, on supstitucija, on rješenje? I njega ne postavlja Amerika i Zapad, nego su, kako vele dušebrižnici, Mursija postavili???? Istog onog koji je otvorio prolaze prema Gazzi, a ovi prvi dan zatrpavali tunele za dostavu humanitarne pomoći??? Poželim da pobjegnem s ovog svijeta, naročito nakon što mi izgori kolač zbog F(uj)TV "Dnevnika"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare