To je to što me zanima!

Ekonomist Davor Filipović je HDZ-ov kandidat za Zagreb!

Zagrebački HDZ-ovci su nam potvrdili da su njega predložili vrhu stranke i da je dobio blagoslov Andreja Plenkovića. Dosad je bio gradski zastupnik, a u HDZ-u su uvjereni da će s njim skinuti epitet "alibi kandidata"
Vidi originalni članak

Nakon dosta lutanja i traženja kandidata za Zagreb, HDZ je odlučio da će to ipak biti ekonomist Davor Filipović.

S njegovim imenom se spekuliralo i prije tri mjeseca, ali je onda Andrej Plenković bacio sve karte na pregovore s Damirom Vanđelićem koji je na kraju odustao. 

KONAČNO ODLUČILI Hajdaš Dončić: SDP-ov kandidat za gradonačelnika bit će Klisović

Neslužbeno nam je potvrđeno da je gradska organizacija predložila Filipovića. Filipović je dobio i potporu vrha stranke.

- On je prijedlog gradskog odbora i sada treba proći sva formalna procedura. Filipović je kao ekonomist stručan, ima i iskustvo gradskog zastupnika dobar kandidat. Razumije i financije i menadžment. Ne boji se otvoreno ući u sukob s Bandićem i ne radi se o tome da će HDZ imati alibi. Nema nikakvih mrlja i repova  - kaže nam sugovornik iz zagrebačkog HDZ-a.

Podrijetlom iz Sarajeva, lani žestoko napao Bandića

Davor Filipović ima 36 godina i podrijetlom je iz Sarajeva. U ovom mandatu je zastupnik HDZ-a u Gradskoj skupštini te predsjednik odbora za financije i proračun. Lani je žestoko napao gradonačelnika Milana Bandića da vodi grad u bankrot.

'TREBAO BITI MANEKEN HDZ-A' Mrak Taritaš: Ako Plenkoviću date košaricu, kao Vanđelić, onda imate rok trajanja

A Bandić je poručio Plenkoviću da smiri svog "skojevca". Filipović je doktor ekonomije i predaje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na katedri Organizacija i menadžment.

Školovao se i na američkom sveučilištu Fairleigh Dickinson University u New Jerseyu.

Autor je više stručnih radova.

Predsjednik je Nadzornog odbora Hrvatskih šuma. Sutra bi i službeno trebao biti potvrđen kao kandidat za gradonačelnika Zagreba na sjednici gradskog odbora stranke. 

Idi na 24sata

Komentari 389

  • ProjectVenus24 11.02.2021.

    Nakon Bandića su mi se smanjili kriteriji i sad mi je jedino važno da je kandidat rođen i odrastao u Zagrebu. Filipović nije ni jedno ni drugo i ne poznaje Zagreb.

  • laky03348 10.02.2021.

    nije Davor Filipović nikakav HDZ kandidat za Zagreb,,HDZ kandidat za Zagreb je BANDIĆ,to svi znamo,,a Filipović je varka za naivne,,kao da narod nezna kako stvari stoje,da neznamo hdz smicalice,,skužili smo vas hdz mafijo.

  • Zvorano 10.02.2021.

    Evo koliko je Plenki vjerodostojan. Do prije par dana se kleo u Vanđelića, dok ovaj nije pokazao zube. A i Berošu je uvalio mutikašu za savjetnika a majstor s kamatarima jede i pije po jarunskim restoranima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare