News

Komentari 15

Hajdaš Dončić: SDP-ov kandidat za gradonačelnika bit će Klisović

Hajdaš Dončić: SDP-ov kandidat za gradonačelnika bit će Klisović

Kandidaturu će predstaviti sam Klisović kada procijeni da je došlo vrijeme za to. Najizgledniji je Joško Klisović. Mi smo slobodoumna stranka, nemamo predsjednika faraona, kaže Hajdaš

SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić bio je gost N1 Studija gdje je komentirao predstojeće lokalne izbore, ali i jasno kazao tko će biti kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba, iako šef te stranke gostujući jučer na N1 Televiziji nije htio jasno reći.

Komentirajući situaciju oko HDZ-a i Damira Vanđelića čija sudbina na čelu Fonda za obnovu još nije jasna, SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić kaže: “Druga politička stranka, druga opcija. Vidljivo je jedino da nemaju kandidata za gradonačelnika Zagreba.”

No, na komentar našeg Igora Bobića da ni SDP nema kandidata jer ga još nisu javno obznanili Hajdaš Dončić odgovara: “Mi imamo kandidata, kako ne bismo imali. Znamo tko će nam biti kandidat za gradonačelnika.”

Na pitanje voditelja tko će biti kandidat, odgovara: “Tko? Joško Klisović.”

Na napomenu voditelja da Peđa Grbin gostujući jučer u programu N1 Televizije nije htio reći ime, Hajdaš Dončić kaže: 

“Ja sam rekao. Kandidaturu će predstaviti sam Klisović kada procijeni da je došlo vrijeme za to. Najizgledniji je Joško Klisović. Mi smo slobodoumna stranka, nemamo predsjednika faraona.”

Najčitaniji članci