To je to što me zanima!

Pogledajte kako privode Tonija Turčinova: O velikoj akciji na Murteru oglasili se i iz policije

Policija i USKOK započeli su istragu zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti. Istragom su obuhvatili dvoje ljudi, načelnika Turčinova i jednog poduzetnika
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu ujutro na Murteru uhitila načelnika Tonija Turčinova i još jednog poduzetnika u novoj velikoj akciji. 

Kako neslužbeno doznajemo, uhićen je i poduzetnik Tomislav Pešić. 

AKCIJA USKOKA NA MURTERU Tko je uhićeni načelnik? Peglao karticu općine u bordelu, dobio je nagradu za naj je*ača godine

O svemu su se oglasili i iz Ravnateljstva policije kratkim priopćenjem koje prenosimo u nastavku:

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Split, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su jutros realizaciju kriminalističkog istraživanja zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti.  

Kriminalističkim istraživanjem koje se provodi na području Policijske uprave šibensko-kninske obuhvaćene su dvije osobe, obje su pod nadzorom policije, a jedna je osoba nositelj izvršne vlasti na općinskoj razini.



Slijedi provođenje hitnih dokaznih radnji te će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih osoba biti podnesena kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, a osumnjičenici će biti predani pritvorskom nadzorniku.

PAO JE TONI TURČINOV Akcija USKOK-a na Murteru: Uhitili načelnika koji je peglao službenu karticu u bordelu!

Načelnikov odvjetnik Fran Olujić za 24sata je potvrdio da je uhićen Turčinov.

- Upravo mu traje pretres kuće pa će ga odvesti u prostorije Uskoka u Splitu - rekao nam je ranije Fran Olujić.

Olujić nije znao reći zbog cega je Turčinov uhićen ni je li uhićenje povezano s aferom u austrijskom bordelu. Kaže da se nada da će imati više informacija kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 4Asa 15.02.2023.

    Je li ponio karticu

  • PUN KO BROD 15.02.2023.

    Nije pazio, pa ga uvatilo

  • Oksimoron_1 15.02.2023.

    Godinama svi znaju što se zbiva na Murteru, a sada je netko nekome stao na žulj, pa se igramo "pravne države". Svekoliko pučanstvo trebalo bi pasti u trans? , vikati " imamo 'rvacku"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare