To je to što me zanima!

Eksplodirala je bomba ispod kamiona, šteta je 150.000 kuna

Hrastovac: Uslijed eksplozije kamionu je oštećen motor u cijelosti. Uz to, dijelovi kamiona porazbijali su dva prozora na kući. Srećom, u eksploziji nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

U utorak oko 4.30 sati žitelje Hrastovca, naselja na garešničkom području, probudila je jaka eksplozija. Nepoznata je osoba pod kamion Scanija, koji je u vlasništvu mještanina u 50-tim godinama, postavila eksplozivnu napravu.

 Uslijed eksplozije kamionu je oštećen motor u cijelosti, tako da nije u voznom stanju. Uz to, dijelovi kamiona, koji je bio parkiran uz kuću, porazbijali su dva prozora na kući. Prema gruboj procjeni radi se o šteti od oko 150.000 kuna. Sreća da nije bilo ozlijeđenih.

Iz bjelovarske policije su nam kazali da se radi o kaznenom djelu, ali da zbog novog Zakona ne smiju iznositi nikakve pojedinosti, osim da su izvidi u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • bbbdado 01.01.2014.

    Nadam se da će naći počinitelja

  • POTPEC 01.01.2014.

    Istražiti i uvatiti krivca za podmetanje eksplozivne naprave. Kazniti ga tako radom na pošumljavanju ili radom na polju. Zarađeni novac dati za popravak ili nabavu novog vozila. Kad sve otplati pustiti gospodina da nastavi normalan život na slobodi.

  • bepo1991 01.01.2014.

    Da mi netko to uradi ja bih se dobro zamislio jesam li nekome ucinio na zao. Ne vjerujem da bi netko onako iz zafrkancije postavio eksploziv. Nije dobro, kako god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare