To je to što me zanima!

Eksplodirao silos: 'Prozori su se tresli kao da su od gume...'

Jaka eksplozija izbila je prozore na najvišim dijelovima silosa, a cijela Mihanovićeva kao i susjedna ulica Nikole Jurišića prekrivene su staklom...
Vidi originalni članak

Danas oko 14 sati u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru eksplodirao je silos Sedlić grupe. 

- Čule su se dvije eksplozije. Prozori su se tresli kao da su od gume, rekla nam je čitateljica.

Jaka eksplozija izbila je prozore na najvišim dijelovima silosa, a cijela Mihanovićeva kao i susjedna ulica Nikole Jurišića prekrivene su staklom. Na nekim kućama nastala su manja oštećenja, a po nekim automobilima ima stakla. 

Jedna je osoba lakše ozlijeđena i nalazi se u bolnici. Na terenu su policija i vatrogasci, a cijelo područje oko silosa blokirano je i ne može mu se prići. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Prva Proleterska 06.06.2017.

    Pukne u Splitu a inspekcija odmah ne pregleda sve iste takve starosti u državi ! Zašto se onda uopće ispituje uzrok exploziije ako ne radi sprećavanja iste havarije u drugim silosima !

  • Nakata7 05.06.2017.

    Svi koji žive u kvartu su očekivali da bi se ovakvo nešto moglo desiti. Sreća da nitko nije ozbiljnije nastradao. Dugo se upozoravalo institucije i vodstvo grada na ove propuste koje gospoda Sedlić već duže vremena rade i teroriziraju pola grada. Novca se nema za ulaganje u bolju tehnologiju kako bi se zaštitili građani, međutim uložiti u Teslu Model S (koju je btw. uspio razbiti - zamisli kolki debil moraš biti da uspiješ razbiti takav auto), Porsche-a i slično može. "Podmazali" gradsko vodstvo, drži u šaci masu novinara u Bjelovaru, nitko se ne usudi zucnut jer bi mogao ostati bez posla. Fućka se njemu živo za ovo, a vrlo lako je neko dijete moglo stradati na ulici od stakla.. Novog gradonačelnika smo dobili, vidjet ćemo što će poduzeti po tom pitanju.. Ali poznavajući kako funkcioniraju stvari u Apsurdistanu, nema mjesta optimizmu....

  • kresimir1971 05.06.2017.

    od kad je krize u agrokoru silosi kao barutane 1991 g,

Komentiraj...
Vidi sve komentare