To je to što me zanima!

Napad mafije? U centru grada ubacio mu bombu u automobil

Ubojica je navodno došao do auta Boška Raičevića (41) i ubacio mu bombu u auto na raskrižju u Beogradu. Raskomadani dijelovi tijela bili su razbacani oko auta
Vidi originalni članak

Raskomadani dijelovi tijela bili su razbacani u krugu od deset metara od automobila. Boško Raičević (41), rođak kontroverznog poduzetnika Andrije Draškovića, bio je mrtav. Netko mu je u auto ubacio bombu.

Ulice beogradskog Dorćola nalikovale su u petak na ratnu zonu. Dva potpuno uništena automobila stajala su jedan do drugoga - Raičevićev Citroën i Volkswagen kombi tvrtke Zlatibor. Nepoznati ubojica dotrčao je do auta i kroz otvoren prozor ubacio bombu. Udarni val eksplozije odbacio je i muškarca koji je prelazio preko pješačkog prelaza. Privremeno je oglušio, a lice su mu izrezali komadići stakla koji su kao projektili letjeli oko mjesta eksplozije. Lakše su ozlijeđena i dva čovjeka koja su bila u kombiju, a koji je bio do Citroëna u kojem je bio Raičević.

Raičević je već 2010. ranjen u pucnjavi na Dorćolu. Tada je sjedio s društvom na terasi kafića u Ulici Strahinjića bana, poznatoj i po nadimku Silikonska dolina, zbog brojnih žena s povećanim grudima koje u ovoj ulici vrebaju moćne i bogate ženike. Raičević se posvađao pa potukao zbog parkinga. Na kraju ga je suparnik četiri puta upucao, u noge, prepone i trbuh.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • nlukac11 22.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bole29 22.06.2012.

    Kakve li ironije ovo ime Boško je dobio sigurno po poznatom partizanskom bombašu i onda na kraju strada upravo od bombe............

  • niko ruzic 22.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare