To je to što me zanima!

Eksplodirala bomba u Zagrebu: 'Prije mjesec dana tu su pucali'

Spavao sam kad sam se trznuo jer je tako grunulo da su se stakla zatresla, nisam znao što se zbiva, pogledao sam kroz prozor i vidio hrpu stakla po cesti, kaže stanar Domagojeve ulice
Vidi originalni članak

 POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

- Jutros u 6.20 moju obitelj probudila je eksplozija. Stanujemo u susjednoj ulici, a sin i obitelj su tu u Domagojevoj - rekao je gospodin s kojim smo razgovarali. 

U četvrtak rano ujutro u Domagojevoj ulici u centru Zagrebu odjeknula je eksplozija, potvrđeno je iz zagrebačke policije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U 6.20 sati u Domagojevoj 25 došlo je iz neutvrđenog razloga do eksplozije prilikom čega je oštećeno nekoliko vozila i stakla na zgradama. Nema ozlijeđenih ljudi - rekli su nam u zagrebačkoj policiji. 

Kako doznajemo, navodno je eksplodirala bomba u kafiću News Bar. 

- Spavao sam kad sam se trznuo jer je tako grunulo da su se stakla zatresla, nisam znao što se zbiva, pogledao sam kroz prozor i vidio hrpu stakla po cesti. Ubrzo je stigla policija - kazao nam je jedan od stanara Domagojeve ulice, dok nam je druga stanarka kazala: 'Probudilo me iz sna. Susjedima preko puta su popucala stakla'.

- Prije mjesec dana je ovdje bila pucnjava. Neki gost se napio i bilo je problema. Bila je policija - kazao nam je čest gost kafića News Bar. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 131

  • novival12🇭🇷✌ 29.11.2018.

    Šta se to događa u Zagrebu u zadnje vrijeme?!!

  • jožek2 29.11.2018.

    I što je to s našim nekad preljepim kulturnim mirnim Zagrebom? Nasilno promjenjena struktura stanovništva, i skoro svakodnevno se događaju ovakve stvari, pucnjave razbojstva ubojstva pljačke otimačine i sve što nevalja, otjerani mirni i pitomi a dovedeni upravo ovakvi, i sad imamo Rvacku.

  • vidum 29.11.2018.

    Nema svjetskih metropola gdje se takve stvari ne događaju. Ovo je samo ulaznica u društvo velikih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare