To je to što me zanima!

Eksplozija u Maglaju: Jedan radnik poginuo, pet ozlijeđenih

Iz županijske bolnice u Zenici su izvijestili kako je preminuo 62-godišnji radnik koji je u bolnicu dovezen bez znakova života i s vidnim ozljedama cijelog tijela..
Vidi originalni članak

Jedan je radnik poginuo, a još petorica su ozlijeđena u eksploziji koja se dogodila u utorak ujutro u pogonima tvornice za proizvodnju papira Natron Hayat u Maglaju u središnjem dijelu BiH, potvrdili su službeni izvori.

"Ukupno je ozlijeđeno šest radnika, koji su prevezeni u županijsku bolnicu u Zenici, ali je jedan radnik preminuo. Uz to jedan radnik je teže, a četiri radnika su lakše ozlijeđena", rekla je glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije Aldina Ahmić.

Po njezinim riječima, eksplozija se dogodila jutros oko 8 sati na dijelu lužnog kotla. Vidljivi su tragovi eksplozije, no proizvodnja je ipak nastavljena dok policija provodi očevid.

Iz županijske bolnice u Zenici su izvijestili kako je preminuo 62-godišnji radnik koji je u bolnicu dovezen bez znakova života i s vidnim ozljedama cijelog tijela, a posebice glave i grudnog koša.

Jedan 36-godišnjak je u bolnicu primljen s teškim opeklinama lica i ruku nakon čega je prebačen na odjel plastične kirurgije. Još četvero radnika zadobilo je lakše tjelesne ozljede.

Natron Hayat proizvodi razne vrste papira i kartonskih kutija. 
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • WyattEarp 26.07.2016.

    Natronka je prije rata zapošljavala oko 8000 radnika! Nek svaki od njih ima još dva člana porodice, to je 24000 zbrinute osobe! Nažalost, odavno je tehnička zaštita svedena na minimum, ako je uopšte više i ime.

  • 26.07.2016.

    Jadni ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare