To je to što me zanima!

Eksplozija u Sl. Brodu: Stolci i staklo letjeli su desetak metara

Vlasnik nije htio ništa komentirati, samo je rekao kako je u trenutku eksplozije lokal bio prazan. Policija je odmah po dojavi osigurala mjesto, te u jutarnjim satima nastavlja s očevidom
Vidi originalni članak

Noćas, oko 3.35  sati stanovnike naselja Zrinski-Frankopan i Ulice Svetog Antuna u Slavonskom Brodu probudila je jaka eksplozija. Prema prvim informacijama Operativno-komunikacijskog centra PU brodsko-posavske u eksploziji je oštećen privatni ugostiteljski objekt "Virus" u Ulici Sv.Antuna b.b. Nema ozlijeđenih.

Prema zasad raspoloživim policijskim podacima ispred ulaznih vrata ugostiteljskog objekta eksplodirala je za sada nepoznata naprava, materijalna šteta je velika, o jačini eksplozije govore prizori razbacanih stolaca i drugog inventara nekoliko metara ispred zgrade u kojoj je lokal, unutrašnjost lokala gotovo je uništena.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Policijski službenici su odmah po dojavi eksploziji osigurali mjesto događaja, pa će tijekom dana biti obavljen očevid i utvrditi činjenično stanje i mogući uzrok eksplozije. Vlasnik lokala dakako nije bio raspoložen za bilo kakav razgovor ili komentar o razlozima tog događaja, tek nam je izjavio da u lokalu kada se eksplozija dogodila nikoga nije bilo jer je bio zatvoren. Po završetku očevida, tijekom dana uslijedit će policijsko priopćenje.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ŽeljkoOčić 15.03.2018.

    Plinska boca je morala esplodirat nejvrjatnije

  • _Varešak_ 14.03.2018.

    Gazda stao nekome na žulj.

  • Hrvat1979 14.03.2018.

    Vjerovatno neki student ucio u birtiji pa mu olovka eksplodirala od brzog pisanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare