To je to što me zanima!

Eksplozivni duo: Pljačkali su bankomate, ukrali milijun kuna

Razbojnike sumnjiče za provale u bankomate na području Kraljevice i Kantride koje su počinili u ožujku i rujnu iz kojih su ukrali više od milijun kuna. U rujnu je policija uhitila muškarca (54)
Vidi originalni članak

Riječki policajci u četvrtak su uhitili muškarca (50) koji je zajedno s 54-godišnjim muškarcem opljačkao niz bankomata. 

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njih su dvojica koristili plinsku smjesu kako bi izazvali eksplozije bankomata i ukrali novac, a ukupno su ukrali više od milijun kuna. 

Sumnjiče ih za provale u bankomate na području Kraljevice i Kantride koje su počinili u ožujku i rujnu iz kojih su ukrali više od milijun kuna. 

RIJEŠENE RIJEČKE PLJAČKE Policija otkrila tko je opljačkao čak milijun kuna iz bankomata

Zahvaljujući brzoj akciji u rujnu je nakon provale u bankomat na Kantridi uhićen 54-godišnji muškarac, a isto tako je otkriven i veći dio njihovog plijena - odnosno 954.000 kuna. 

Policija je u nastavku istraživanja provala u bankomate utvrdila da su njih dvojica na isti način provalili i oštetili bankomat na području Čavli te ukrali više od 500.000 kuna. 

Prilikom počinjenja navedenih provala u bankomate koristili su osobna vozila koja su prethodno otuđili i koja su naknadno pronađena.

KRALI I AUTE Jedan od pljačkaša bankomata je doktor medicine bez posla?

Uhićeni muškarac (50) za kojim je bila raspisana tjeralica bit će prepraćen u istražni zatvor, a policija ga sveukupno sumnjiči za šest kaznenih djela, i to tri teške krađe i tri kaznena djela  neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • molly12345 01.11.2019.

    Kad kradu svi zasto ne bi mogli i oni 😂

  • IvicaLugaric 01.11.2019.

    Ma dajte molim vas,pa ovo su samo šegrti. Pa ko još danas pljačka na takav način? Trebaju prejti v sabor i postati političari ,tam su pravi maheri!

  • naivac do jaja 01.11.2019.

    Banke su prve počele,a njih nitko ne lovi i zatvara

Komentiraj...
Vidi sve komentare