To je to što me zanima!

"Elementarne čestice" ostale na programu Ljetnih igara

Publika Dubrovačkih ljetnih igara ipak će vidjeti predstavu "Elementarne čestice" temeljenu na romanu Michela Houellebecqa o kojoj se proteklih dana pisalo
Vidi originalni članak

Na sjednici Vijeća Dubrovačkih ljetnih igara održanoj 27. svibnja 2015. godine u Ministarstvu kulture većinom glasova potvrđen je program 66. dubrovačkih ljetnih igara prethodno utvrđen na sjednici od 17. ožujka ove godine. Usuglašeno je da će Ministarstvo kulture i Grad Dubrovnik preuzeti novonastali manjak u financijskom planu uzrokovan povlačenjem Dubrovačko – neretvanske županije kao sufinancijera ovogodišnjeg programa.

To znači da će publika Igara ipak vidjeti predstavu "Elementarne čestice" temeljenu na istoimenom romanu Michela Houellebecqa o kojoj se proteklih dana raspisao cijeli svijet. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ZelenaHrvatska 28.05.2015.

    zanima me ime i prezime onog ko potencira ovu pretstavu,ako se nešto desi nakon te pretstave da se onda ta osoba kazni isto kao i počinitelj tog nečeg sto bi se moglo desit,jer onda ode sezona i šteta ce biti tolika da se nećemo moći oporaviti cjelo stoljeće! čemu ta glupost nije mi jasno i tko to želi da nas uništi,glavu bi mu otkinuo ali se ipak nadam da ce biti zabranjena!

  • 28.05.2015.

    Kad vam rusi dođu nebute niš više igrali.

  • colonelo 27.05.2015.

    ... nadam se samo da će se teroristi slektivno osvetiti antikristima koji potiču mržnju prema vjerama i vjernicima ... Hrvati jesu krivi što ministarstvo kulture vode notorni kriminalci jer su im to svojim propustom dopustili ali sigurno nisu zbog protu islamske histerije potaknute i financirane po "protokolu sionskih mudraca" ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare