To je to što me zanima!

Elizabeth je u podrumu sama pobacila prvo dijete

Elisabeth (42) je zatrudnila s ocem osam puta, a prvo dijete je pobacila u podrumu u desetom tjednu trudnoće. Tada je bila u dubokoj depresiji
Vidi originalni članak

Elizabeth Fritzl (42) s ocem monstrumom Josefom (73) ostala je trudna osam puta, najnoviji su podaci iz optužnice. Elisabeth je pobacila prvo dijete u podrumu u kojem je bila zatočena 24 godine u predgrađu Beča. To joj je bio prevelik udarac da je čak razmišljala o samoubojstvu. Optužnica od 27 stranica procurila je u petak do medija i ponovno izazvala zgražanja vezana za slučaj. Monstrum je Elizabeth tjerao da s njim gleda porno-filmove, pa oponaša scene u skučenom podrumu punom štakora. Fritzla su ovaj tjedan optužili i za ubojstvo sina Michalea koji je 1996. godine umro u tamnici, a Fritzl je njegovo tijelo spalio u peći kojom je grijao kuću. Da je pozvao liječnike, dijete bi danas bilo živo, smatraju stručnjaci. Fritzl je kćer drogirao 1984. godine i natjerao ju u tamnicu iza osam vrata koju je tajno sam pripremio. Vezao ju je lancima za gredu. Jedan lanac joj je čak išao i oko tijela kako se ne bi uopće mogla micati. Tako je u 18 metara kvadratnih bila vezana devet mjeseci. U početku ju je silovao i nekoliko puta dnevno, stoji u optužnici, a 1986. godine pobacila je svoje prvo dijete u desetom tjednu trudnoće. Tijekom 1994. godine, monstrum je proširio tamnicu na nekih 40 metara kvadratnih, a Kirsten i Stefan, njihova djeca, tada su se po prvi put mogla istuširati. Do tada su se prali hladnom vodom. Podrum je bio toliko vlažan da je voda kapala sa zidova, a monstrum bi im ugasio svjetlo i izgladnjivao ih svaki put kada bi ga Elzabeth nečim naljutila. Sama si je šivala odjeću od plahti koje bi joj dao. Tukao ju je kako bi slomio otpor, a na kraju se Elizabeth predala jer je 'shvatila da je situacija beznadna'. Svu djecu je sama rodila, a od Fritzla je dobila samo škare da prereže pupčanu vrpcu, dekicu da zamota djecu i pelene. Kada bi se razbolili donio bi im aspirin, sirup ili kapi za nos.
Elizabethino troje djece koji su živjeli na katu s Fritzlom i njegovom suprugom Rosemarie (69) promjenili su imena i pohađaju školu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KrajinaForce 15.11.2008.

    Treba ga benzinom politi i onda zavezati za auto i malo vuci da koza odpadne ali sve to dok gori

  • classic 15.11.2008.

    Ovako nesto nema kazne na ovom svijetu.

  • HUMI 14.11.2008.

    Samo da se ne pojavi neki debil koji će ga pokušati nadmašiti.Nažalost mislim da nemamo svi negativan stav o ovako poremećenim debilima(neću reći ljudima jer stavljanje njega u isti koš sa običnim ljudima graniči sa ludošću)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare