To je to što me zanima!

Elke Lapthorne: Britt se nije ubila niti je išla plivati

Dale i Elke Lapthorne pokušavaju ponoviti korake svoje kćeri u nadi da će nešto otkriti. Posjetili su Fuego klub i Boninovo gdje su našli Brittino tijelo
Vidi originalni članak

Dale i Elke Lapthorne zaputili su se dan nakon Božića u Dubrovnik kako bi Elke vidjela gdje joj je kći provela posljednje dane svoga života. Britt Lapthorne (21) nestala je 18. rujna iz noćnog bara Fuego u Dubrovniku. Njeno tijelo našli su u moru 18 dana kasnije. Elke je ovo prvi posjet Dubrovniku.
- Osjećam se mirnije i bliže Britt ovdje - rekla je majka za australski list The Advertiser. Lapthorneovi su odmah po dolasku posjetili klub Fuego gdje su njihovu kćer zadnji put vidjeli. Oko četiri sata ujutro u nedjelju klub je bio krcat mladima koji su plesali i pili.
- Gotovo da mogu zamisliti Britt kako se zabavlja, smije i pleše. Toliko mladih djevojaka u klubu su kao Britt te noći - kaže Elke. Supružnici su prošetali i do Boninova, gdje su našli Brittino tijelo.
- Razgovarali smo ponovno o mogućim scenarijima, i rekla sam Daleu da nije moguće da je Britt otišla plivati niti da se ubila - uvjerena je majka. U utorak bi se navodno trebali sastati s hrvatskom policijom kako bi ih izvjestili o tijeku istrage. Preko medija planiraju tražiti pomoć javnosti i pokušati shvatiti kako je umrla njihova kći.
- Želim proći svaki Brittin korak, raditi sve što je možda i ona radila - kaže Elke. Roditelji se navodno boje da će hrvatska policija zatvoriti slučaj bez rješenja. Dale je sa sobom ponio izvještaj australskog mrtvozornika za koji vjeruje da bi mogao pomoći u istrazi. Kažu da ne mogu nastaviti, a da ne znaju što im se dogodilo kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare