To je to što me zanima!

Emigrante iz Sirije prebacili su u Centar za azilante u Zagrebu

U teretnom vlaku na kolodvoru u Kninu te na željezničkoj postaji u Perkovići prometnici HŽ-a, policajci i carnici su pronašli 19 Sirijaca koji su putovali za Italiju
Vidi originalni članak

Slijepi putnici koje su prometnici HŽ-a, policajci i carinici u nedjelju pronašli u teretnom vlaku na kolodvoru u Kninu i na željezničkoj postaji u Perkoviću u ponedjeljak ujutro su prebačeni u Zagreb. 

Žena i dječak među 19 Sirijaca

Svi su zatražili politički azil i prebačeni su u Centar za azilante u zagrebačkim Dugavama, gdje su stigli jutros u šest sati. Među 19 Sirijaca jedna je žena i jedan dječak. 

Skrivali se u teretnom vagonu

Prometnik HŽ je u nedjelju u 8.50 sati na vlaku na liniji Zagreb - Split uočio dvojicu slijepih putnika, koji su bili izašli iz vagona kako bi u dućanu kupili vodu i kruh za čitavu skupinu. Sat kasnije na željezničkoj postaji u Perkoviću u plombiranom teretnom vagonu pronašli su još 17 slijepih putnika. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jelenaZGB 21.08.2016.

    ''Među 19 Sirijaca jedna je žena i jedan dječak. '' - među ''izbjeglicama'' samo jedna žena i samo jedan mlađi dječak...sve ostalo muškarci vojničke dobi - - pametnome dosta! a u dugavama je strašno, ljudi se boje silovanja, ovi čitav dan hodaju okolo, gledaju koju djevojčicu će silovati....ma strava !!!!! a već pljačkaju dječake koji idu na treninge, a okružuju žene kojima se vidi kosa...tko ne vjeruje, neka ode malo u okolicu tog hotela - u zagrebu je trenutno jako opasno...to su vrlo zli, loši ljudi. neki dan su ih ulovili lokalci da su okružili jednu curicu i za ruku ju vukli natrag u hotel - policija prikriva što se događa, naravno.

  • ban_ana8 19.03.2014.

    Baš nam ih još treba, pa deportirajte ih više odakle su došli. Kaje ovo, nemate ni za nas svoje, a hranite tuđe. Ma grozota od države.

  • rvatin 18.03.2014.

    Ja doista ne vidim gdje je problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare