To je to što me zanima!

Emmanuel Macron otkrio je 'Putinov paradoks': Kad se s njim upoznate, on nije takav...

Ne postoji opravdanje za ovaj rat. U principu, pokrenuo je invaziju da vrati teritorij nekadašnjeg ruskog carstva, komentirao je Macron rusku invaziju na Ukrajinu...
Vidi originalni članak

Gostujući u TV emisiji " Les Rencontres du Papotin" francuski predsjednik Emmanuel Macron komentirao je situaciju u Ukrajini, a objasnio je i 'paradoks Vladimira Putina', piše Telegraph. Emisija je snimljena u studenom 2022. godine, ali je emitirana ovog vikenda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne postoji opravdanje za ovaj rat. U principu, pokrenuo je invaziju da vrati teritorij nekadašnjeg ruskog carstva - komentirao je Macron rusku invaziju na Ukrajinu.

Na pitanje kakav je Putin uživo, odgovorio je:

VIDEO: PUTOVANJE PUNO EMOCIJA Saška nije vidjela oca još od početka rata. Odveli smo je za Božić u Ukrajinu. Sad su zajedno

- Prva stvar. Kad upoznate Vladimira Putina, on nije neugodna osoba. To je paradoks - objašnjava Macron.

Macron je posljednjih tjedana jedan od najvećih ukrajinskih saveznika, opskrbljuje Kijev modernim oružjem, na čemu mu se Zelenski i zahvalio, ali i njih dvojica su imali svojih trzavica.

- Rusiju i Putina ne treba ponižavati - rekao je prošlog ljeta Macron, koji se u prošlosti zalagao za 'održavanje otvorene linije s Putinom', ali kako vrijeme prolazi, odnosi čelnika su gotovo potpuno zahladili.

UMIROVLJENI AMERIČKI GENERAL: 'Krim je ključan. Ukrajina će ga osloboditi do rujna. Rusija nema šanse dok Zapad pomaže'

Ranije je Putinovu odluku o invaziji nazvao 'ogromnom greškom', a komentirao je i kako kineski predsjednik Xi Jinping Putinu može 'zabraniti' korištenje nuklearnog oružja. 

U prosincu je istaknuo da se nada mirovnim pregovorima..

BORBE U UKRAJINI U Bahmutu je najkrvavije. Kijev je opovrgnuo tvrdnju Kremlja o 600 ubijenih ukrajinskih snaga

- Zapad treba razmotriti kako odgovoriti na potrebu Rusije za sigurnosnim jamstvima ako predsjednik Vladimir Putin pristane na pregovore o okončanju rata u Ukrajini - poručio je tad.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

SKANDALOZAN POTEZ Dok brojni ljudi ginu u Ukrajini, Dodik odlikovao Putina za patriotizam i ljubav prema RS

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SasaZg01 10.01.2023.

    pusti ti salonska druženja, reci ti nama kakav je Sarkozy privatno odnosno tko je u Francuskoj glasao za to da napadnete Libiju..

  • Jopazg 09.01.2023.

    Najvece masovne ubojice su cesto bili zgodni i simpaticni…

Komentiraj...
Vidi sve komentare