To je to što me zanima!

Epsteinova partnerica u zatvoru

Ghislaine Maxwell, navodna partnerica u zločinu pokojnog financijera Jeffreyja Epsteina, premještena je u zatvor u New Yorku, gdje će čekati suđenje za pomoć u organizaciji seksualne trgovine. Maxwell (58) uhićena je u četvrtak u New Hampshireu i tijekom vikenda je zadržana u okružnom zatvoru Merrimack, oko 30 kilometra od luksuznog doma gdje se, kako kažu istražitelji, sklonila. Tužitelji optužuju Maxwell, kći pokojnog britanskog medijskog magnata Roberta Maxwella, da je mamila i pripremala maloljetne djevojke kako bi ih Epstein mogao seksualno zlostavljati. U zlostavljanjima je Maxwell i sama sudjelovala, prema optužnici objavljenoj prošlog tjedna. Očekuje se da Maxwell ovoga tjedna prvi izađe pred sud u New Yorku radi četiri kaznena djela vezana uz nalaženje i prijevoz maloljetnica za nezakonita seksualne djela i dvije točke optužnice za krivokletstvo. Epstein je čekao suđenje za trgovinu maloljetnicima od 2002. do 2005 godine. Nađen je obješen u zatvoru na Manhattanu u kolovozu prošle godine, a njegova je smrt proglašena samoubojstvom. Bude li proglašena krivom Maxwell može dobiti do 35 godina zatvora.
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 15

  • Slavonka60 07.07.2020.

    On se objesio a ona ne zaslužuje ništa bolje ili neka trune u zatvoru 30 godina. Slučajno na guglu neki dan pročitam članak o Pepelku, pjevaču zagorskom. Pedofil, ali je nastupila zastara jer je žrtva prekasno progovorila o tome. Priznajem, bila sam šokirana. Tko bi rekao?

  • frajer_2 07.07.2020.

    Pazite da se i ona ne "objesi"

  • 06.07.2020.

    Kad će početi kod nas hapsiti takve. U Italiji, Njemačkoj, SAD-u, Engleskoj, Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj, Kanadi, itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare