To je to što me zanima!

Erdogan dolazi u Zagreb, dio grada će biti blokiran. Evo kakva je prometna regulacija

Zbog dolaska turskog predsjednika kretanje Zagrebom bit će otežano u srijedu i četvrtak. Objavili su karte blokiranih pravaca i alternativne rute
Vidi originalni članak

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan stiže u Zagreb. Dolazi u srijedu, 7. rujna i tu će boraviti do četvrtka 8. rujna.

Zbog toga će na području Zagreba i Velike Gorice biti provedene posebne mjere sigurnosti te će se uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.

SUSRET I S MILANOVIĆEM Erdogan stiže u Sisak: Interese Turske u EU širi preko Hrvatske
 
Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna 2022. godine od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna 2022. godine do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop - policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.      


 

REGULACIJA PROMETA ZA ČETVRTAK, 8. RUJNA

 

Slijedom toga, policija moli građane odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • 06.09.2022.

    Sheepfluffer juhu 🎉🎉🎉🎉

  • Horvat83 06.09.2022.

    Helikopter: Pleso<->Markov trg, bez tlake ostatka grada.

  • kokodašica 06.09.2022.

    Neiformirani, ne dolazi on u zagreb hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare