To je to što me zanima!

Erdogan je napao Izrael: 'To je okrutna, teroristička država'

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan nazvao je Izrael 'terorističkom državom' nakon teških sukoba Palestinaca i izraelskih sigurnosnih snaga u Jeruzalemu.
Vidi originalni članak

"Okrutni Izrael, teroristička država, brutalno i nemoralno napada muslimane u Jeruzalemu", rekao je Recep Tayyip Erdogan u subotu navečer.

Turski predsjednik pozvao je Ujedinjene narode, Organizaciju islamske suradnje i druge međunarodne organizacije na akciju.

"Svijet koji ne može zaštititi Jeruzalem i muslimane izdao je sebe", dodao je Erdogan.

SOFAGATE Von der Leyen: 'Erdogan me ponizio samo zato što sam žena'

Sukobi između palestinskih prosvjednika i izraelske policije izbili su ispred starog grada dok su deseci tisuća muslimanskih vjernika molili u obližnjoj džamiji Al-Aksi.

Tenzije su se pojačale u Jeruzalemu tijekom muslimanskog svetog mjeseca Ramazana, a neredi su izbili zbog potencijalne deložacije Palestinaca sa zemljišta koja pripadaju židovskim naseljenicima. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • BROKRO 10.05.2021.

    Erdogan je Islamski Hico isto tako ce i proci ,Europu mrzi i mrzi sve sto nije Islamsko ,a Amerima je dao Guzicu kad su trebali bombardirati Irak Afganistan itd sad hoce opet izgladiti stvar sa Muslicima i biti sef !! na kraju ce proci isto kao i sadam .vijesit ce u pola Ankare !

  • Ivan111_1 09.05.2021.

    Molim redakciju da ne širi krive informacije, radi se o istjerivanju Palestinaca iz svojih domova pod izlikom da tamo moraju graditi naselje...

  • 09.05.2021.

    Izrael je od pamtivijeka obećana zemlja zidovskom narodu,.dakle danasnja Palestina jeste podrucje nekadasnjeg Kaanana, obecane zemlje zidovima. O cemu govorimo ? Palestina nije i ne smije biti drzava

Komentiraj...
Vidi sve komentare