To je to što me zanima!

Eritrejac priznao da je ubio majku i sina u švedskoj Ikei

Nekoliko sati prije nego je počinio ubojstva, muškarac je posjetio imigracijski ured kako bi razgovarao o svom slučaju. Kasnije je otišao u Ikeu i ubio majku i sina
Vidi originalni članak

Eritrejac, koji je tražio azil u Švedskoj, priznao je da je ubio majku u sina u lokalnoj Ikei u Vaesteraasu, javlja ABC News.

Nekoliko sati prije nego je počinio ubojstva, muškarac je posjetio imigracijski ured kako bi razgovarao o svom slučaju. Kasnije je otišao u Ikeu, zgrabio nož koji je bio u prodaji te ubio majku i sina. Sebi je zario nož u trbuh. 

Za to vrijeme, drugi ga je Eritrejac čekao ispred trgovine. Policija ga je pustila na slobodu zbog nedostatka dokaza da je povezan sa zločinom. Navodno je napadača poznavao iz azilantskog centra gdje su obojica živjeli, a taj dan su se slučajno u isto vrijeme zatekli u Ikei.

Napadač je jedno vrijeme bio u komi, a nakon što se probudio, dao je iskaz policiji koja još nije pronašla vezu između njega i žrtava. Jedno je sigurno, zasad neidentificiranom muškarcu, sigurno slijedi deportacija iz Švedske.


Idi na 24sata

Komentari 89

  • FPS95 14.08.2015.

    I sada neka se zapitaju žele li takve ljude za susjede u Europi, kulturne razlike su jednostavno prevelike a asimilacija bi trajala naraštajima i to samo ako oni nas ne asimiliraju s obzirom na neodgovorno ponašanje te populacije kad govorimo o potomstvu.

  • DragisaGolubovic 14.08.2015.

    ma daj ja sam iz Švedske i mislim da ste jako nepravedni prema takvim vrstama ljudi da li misliš u kakvom mjestu u Eritreji živi mogu ga razumjeti nisam zato što je napravio ali to je rezultat

  • inana20 14.08.2015.

    pa ih pustite u drzavu, treba sve te njihove camce samo okrenut nazad, to je divlji narod i zauvijek ce tako i ostati,daleko im kuca

Komentiraj...
Vidi sve komentare