To je to što me zanima!

Erjavec: Ratifikcija pristupnog ugovora do 8. ožujka moguća

Za slovensku POP-TV slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec kazao je da će se s Vesnom Pusić sastati 'u četiri oka' te da Slovenija želi naći kompromis
Vidi originalni članak

Slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec potvrdio je da će se u srijedu u Bruxellesu sastati s hrvatskom kolegicom Vesnom Pusić te s njom razgovarati o rješavanju pitanja Ljubljanske banke. Za  slovensku POP-TV kazao je kako će se s Pusić sastati 'u četiri oka'.

- Želimo naći kompromis za pitanje Ljubljanske banke. Postoje mogućnosti na nađemo rješenje i da slovenski parlament na sjednici koja završava 8. ožujka ratificira hrvatski pristupni ugovor s Europskom unijom - rekao je Erjavec. 

Nije želio potvrditi informacije prema kojima su okviri dogovora o rješenju na vidiku. Ponovio je kako Slovenija hrvatski pristupni ugovor ne može ratificirati ako se ne povuku tužbe protiv Ljubljanske banke pokrenute pred hrvatskim sudovima, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Drazen Sulimanec 28.01.2013.

    Moguće je dobro da nas Slovenci ne ratificiraju, a opet i ne mora biti dobro, obzirom na kvalitetu vođenja Lijepe Naše.

  • dahhmal 28.01.2013.

    Pitam se kad će na čelo naše lijepe doći neko sposoban ko će znati reći ne već mi je dosta ovih nespsobnjakovića zbog njih mi Hrvati ispadamo slabići,uvlakaći i mekušci, žalosno je to kaj zbog takvih nas susjedi ucjenjuju jer vide da mogu

  • WOMANIZER 28.01.2013.

    nekak mi se čini da bi to moglo potrajati još duže!

Komentiraj...
Vidi sve komentare