To je to što me zanima!

Euri zaplijenjeni na Tovarniku bili su za plaćanje kokaina?

Kupljeni kokain navodno se povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana trebao dostaviti u zemlje Europske unije. Za vozača kamiona zatražen je pritvor
Vidi originalni članak

Prema saznanjima Jutarnjeg lista, 4,75 milijuna eura koje je Hrvatska granična policija zaplijenila u četvrtak na Graničnom prijelazu Tovarnik trebalo se iskoristiti za kupnju kokaina koji bi se onda povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana dostavio u zemlje Europske unije. 

Za vozača kamiona (41), koji ima hrvatsko i srpsko državljanstvo, zatražen je jednomjesečni pritvor, a mogao bi dobiti zatvorsku kaznu u trajanju od jedne do deset godina.

U sklopu istrage navodno se zovu svi kontakti iz vozačevog mobitela. Kada izađe na slobodu, život bi mu mogao biti ugrožen, a ako se razbije kriminalni lanac mogao bi završiti u programu zaštite svjedoka. 

Podsjetimo, radi se o najvećoj zaplijeni novčanica u hrvatskoj povijesti, a policiji je cilj otkriti pošiljatelja i primatelja. 


Idi na 24sata

Komentari 21

  • marijaterezija2 01.12.2013.

    Kud će s novcem

  • Ehrlich 01.12.2013.

    Balkanski bojevnik. Slovenija. Dragan Tosic. Srbsko crnogorska mafija...evo, to je to...banda.

  • ledo1 30.11.2013.

    kaže mi frend šta bi ti da je ta lova završila kod tebe a ja kažem ništa, vratio bi pola dugova a ostali ko ih j... nek čekaju ha ha ha šala ne treba mi novac koji ne mogu pošteno zaraditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare