To je to što me zanima!

Odigrala prvi put na internetu: Milijune je uzela Zagrepčanka!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sretni brojevi su bili 8, 18, 22, 33, 40 te dodatni brojevi 2 i 8. Ovo je drugo kolo EuroJackpota ove godine, a sretna Zagrepčanka je listić uplatila preko interneta
Vidi originalni članak

EuroJackpot od 131 milijun kuna osvojila je žena iz Zagreba. Žena je prvi put odigrala EuroJackpot putem interneta te je osvojila zavidnu svotu novca.

Sretni brojevi su bili 8, 18, 22, 33, 40 te dodatni brojevi 2 i 8. Ovo je drugo kolo EuroJackpota ove godine, a žena je listić uplatila preko interneta 10. siječnja. Odigrala je samo jednu kombinaciju za 15 kuna, a listić je uplatila dvije minute prije roka za uplatu.

Hrvatska lutrija obavijestila je porukom ženu da je dobitnica, no ona im se još nije javila iako redovito provjerava svoj korisnički račun na internetu, vjerojatno u nevjerici.

Tijekom ovog tjedna će novac od uplata iz svih 14 zemalja koje sudjeluju u EuroJackpotu sjest na račun Hrvatske lutrije u eurima, a onda ga oni moraju isplatiti u nacionalnoj valuti nakon što plate porez. Dobitnici će tako ostati 105 milijuna kuna koji će joj se automatski prebaciti na račun kojeg Hrvatska lutrija ima u bazi.

Inače, ovo je najveći pojedinačni dobitak ikad osvojen u Hrvatskoj! Vjerojatnost za ovaj dobitak bila je 1: 59,3 milijuna.

Dosad je ukupno osvojeno 13 EuroJackpota u Europi, od toga 6 u Njemačkoj, dva u Finskoj, 1 u Danskoj, Norveškoj, Sloveniji i Italiji i sada u Hrvatskoj.

U sljedećem kolu očekivani EuroJackpot je 76.000.000,00 kuna.

I ona je prvi put uplatila pa dobila 80.000 kn i auto

Da početnička sreća doista postoji potvrđuje i slučaj Splićanke Marice Canjuge. Ta umirovljenica se u srpnju 2011. registrirala na stranicu Hrvatske lutrije i prvi put u životu odigrala Bingo putem interneta te osvojila 81.528,25 kuna i automobil VW Polo.

Idi na 24sata

Komentari 350

  • danicako 14.01.2014.

    krasno, prekrasno, možda njoj baš i treba, sreća joj se osmjehnula, ja nisam te sreće....

  • freddo 14.01.2014.

    pamet u glavu.Moj savijet da se raspita po bankama koje daju najbolje kamate za urocenje vece cifre,ali ne samo u hrvatskoj nego iskoristiti europsu uniju i ispitati i banke u drugim drzavama.svaka cast

  • mily 14.01.2014.

    ma, sretno ti bilo!!!! Pa nisi ukrala ni meni ni nikome od nas, za razliku od naših poznatih pljačkaša koji mi kradu godinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare