To je to što me zanima!

'Europa će nestati u nuklearnoj apokalipsi ako Zapad nastavi slati naoružanje Ukrajini...'

Vjačeslav Volodin, šef državne Dume, prijetnju je uputio nakon što je poljski ministar vanjskih poslova Radoslaw Sikorski rekao da bi zapadni saveznici mogli poslati dodatno oružje u Kijev
Vidi originalni članak

Rusija je upozorila kako će Europa nestati u nuklearnoj apokalipsi ako Zapad nastavi slati projektile Ukrajini. 

Vjačeslav Volodin, šef državne Dume, prijetnju je uputio nakon što je poljski ministar vanjskih poslova Radoslaw Sikorski rekao da bi zapadni saveznici mogli poslati dodatno oružje u Kijev, piše Daily Mail.

IZ MINUTE U MINUTU Nove eksplozije u Lavovu; Ukrajina: Raketirali smo rusku vojnu bazu blizu grada Klintsija

- Sikorski provocira nuklerani sukob u središtu Europe. Ne razmišlja ni o budućnosti Ukrajine ni o budućnosti Poljske. S ovakvim zastupnicima Europljani će imati puno ozbiljnije probleme od onih sa kojima se danas suočavaju. U slučaju da se ispuni ono što je rekao, Europa neće postojati - rekao je Volodin.

> Sve o ratu u Ukrajini pratite UŽIVO

- Sikorski i njemu slični su razlog zašto Ukrajina ne samo da se mora osloboditi nacističke ideologije nego se mora i demilitarizirati, osiguravajući status zemlje bez nuklearnog oružja - dodao je.

BUČA KAO SIMBOL RATNIH ZLOČINA Ukrajinci: U novoj grobnici blizu Buče otkriveno je sedam tijela

Sikorski je rekao kako je ruski predsjednik Vladimir Putin prekršio Budimpeštanski memorandum o jamstvu sigurnosti iz 1994., koji "opravdava zapadnu isporuku naoružanja".

Idi na 24sata

Komentari 43

  • BDP 16.06.2022.

    A vi ćete lišo proći?

  • budalenko2 14.06.2022.

    A vi Rusi ce te vjerovatno ostat neokrznuti hahahaha

  • 14.06.2022.

    Nisam znao da Rusija ima neki antiradijacijski stit oko drzave da ih zastiti od radijacije i bombi koje ce druge drzave poslati nazad posiljatelju, tako da samo udri, bacaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare