To je to što me zanima!

'Europu očekuju novi napadi, a Trump neće zavladati SAD-om'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tijekom tradicionalnog obreda, šamani su poslagali fotografije svjetskih čelnika, a za SAD su predvidjeli ipak nešto svjetliju budućnost nego za europski kontinent
Vidi originalni članak

Krajem godine uvijek su aktualna predviđanja onoga što bi se moglo dogoditi u onoj koja je pred nama. Prema onome što tradicionalno svake godine proriču peruanski šamani, u 2016. možemo očekivati nove terorističke napad e na Europu, a Donalda Trumpa na čelu SAD-a ipak ne bi trebali vidjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom svog tradicionalnog obreda, šamani su poslagali fotografije republikanskog kandidata Donalda Trumpa , ruskog predsjednika Vladimira Putina, kubanskog predsjednika Raula Castra, bolivijskog predsjednika Eva Moralesa, argentinskog predsjednika Mauricia Macrija, venezuelanskog čelnika Nicolasa Madura i Baracka Obame.

- U Francuskoj i drugim europskim državama dogodit će se novi napadi koji će uzrokovati nepotrebna stradanja - rekao je šaman Juan Osco,

Donaldu Trumpu predvidio je poraz na predsjedničkim izborima , a za SAD je rekao da će Kubi ukinuti gospodarski embargo.

- Vidim dobru budućnost za SAD, pogotovo za ekonomiju i zapošljavanje.

Šaman Osco kaže da će ova godina biti iznimno teška za Venezuelu dok Argentini, čini se, dolaze bolji dani.

Za 2015. predvidjeli slabljenje ruske ekonomije

Isti šamani u svojim predviđanjima za 2015., godinu na izmaku, prije točno godinu dana rekli su kako će se popraviti diplomatski odnosi Kube i SAD-a. Govorili su i da će ruska ekonomija slabiti, a sukobi u Siriji bit će nastavljeni bez nade u postizanje rješenja koje bi dovelo mir.

Ta njihova predviđanja manje-više su se i obistinila.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • LalaLoopsy 31.12.2015.

    Trump je budala

  • ayews 31.12.2015.

    Peruanski Šaban Šaulić

  • kiefer 30.12.2015.

    Tzv hrana za bogate. Kada su ljudi bogati, onda postaju praznovjerni. Nitko se ne upita kako to da "VIDOVNJACI" dolaze iz najsiromašnijih krajeva svijeta. Ako bi stvarno bili u stanju nešto "vidjeti", onda bi Peru bio USA ili Njemačka itd. Najveći idiotluk današnjice - vidovnjaci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare