To je to što me zanima!

Evakuirali putnike iz zračne luke zbog sumnjivog paketa

Američke vlasti zaprimile su dojavu u utorak o sumnjivom paketu u zračnoj luci LaGuardia te su evakuirali putnike. U Bostonu su odjeknule dvije eksplozije
Vidi originalni članak

Službenici u zračnoj luci La Guardia u New Yorku evakuirali su putnike nakon što su zaprimili dojavu o sumnjivom paketu. NBC New York javlja kako su putnici ispred zračne luke, gdje čekaju svoju prtljagu.

U utorak su u Bostonu bile dvije eksplozije, nakon čega su vlasti diljem SAD-a podignule mjere opreza. U eksplozijama je poginulo troje ljudi, među kojima je i osmogodišnji dječak. Uz njih, čak je 144 ozlijeđenih. Od njih je 17 u kritičnom stanju, a 25 je teško ozlijeđenih. 

Desetak ozlijeđenih je u eksploziji ostalo bez udova, prvenstveno nogu, a nekima su ih liječnici, zbog težine ozljeda, morali amputirati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WOMANIZER 16.04.2013.

    evo, opet "terorizam"! -.-

  • samojedno 16.04.2013.

    počela je američka šizika, žao mi je nevinih ljudi pogotovo dice šta izginu u ovakvim napadima, ali kako siju tako žanju, koliko je u Iraku, Afganistanu danas poginilo dice od bombe, koliko ih upravo sada gine pa nije "breaking news" ali kada se dirne u gospodare svita onda svi "brejkaju" .... i ne mislim da je ovo povezano sa islamistima i Korejcima, nego da je ovo neki njihov "amerikanac" koji je puka ili zaboravio terapiju popiti... da je bilo druge strane već bi netko preuzeo odgovornost!!!

  • radislav 16.04.2013.

    koreja salje signale!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare