To je to što me zanima!

Evakuirali su Times Square zbog sumnjivog automobila

New York: Times Square je jedno od popularnijih odredišta na svijetu za doček nove godine. Zato su povećali mjere sigurnosti za doček 2010. god.
Vidi originalni članak

Cijeli njujorški Times Square su evakuirali u srijedu nakon što je policija otkrila sumnjivi automobil. Zgradu Nasdaqa, jednu od američkih burzi dionica i najveću elektronsku burzu vrijednosnica na svijetu,  također su evakuirali, kao i dvije obližnje zgrade. Policija je poslala robote za deminiranje, da provjere što se nalazi u kombiju koji je dva dana parkiran na aveniji Broadway. Promet u obližnjim ulicama su neko vrijeme bile blokirali, a istragu su sporije obavljali zbog velikog broja turista. SAD je pod povećanim mjerama opreza zbog pokušaja terorističkog napada Al Qaidae na Božić. Times Square je jedno od najpopularnijih odredišta na svijetu za doček nove godine. Mjere sigurnosti su povećane kako bi doček 2010. prošao bez incidenata.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nevidljiv_ca 31.12.2009.

    Ovo je propaganda jer se zeli kod naroda stvoriti ogroman strah od terrorista i da nacija u skorijoj buducnosti prihvati NOVE krvave ratove za obranu US zhidovske imperije, koji drze 95% kompletne US ekonomije.Potrazite ko su vlasnici FED Banke i bice Vam sve jasnije.Bog!

  • bojan430 30.12.2009.

    dok su demontirali vrata na kombiju je trebalo petardu baciti!!!hheeh

  • crnilabud 30.12.2009.

    ...počelo je počelo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare