To je to što me zanima!

Evo, ovo je vila u kojoj je Silvio održavao raskalašene tulume

Berlusconija terete da se seksao s Karimom El Mahroug dok je još bila maloljetna te da joj je davao novac i skupi nakit nakon zabave u njegovoj vili San Martino
Vidi originalni članak

Na suđenju bivšem talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju (76) otkrivene su fotografije iz njegove "bunga bunga" sobe u kojoj su se održavali zloglasni tulumi.

Berlusconija terete da se seksao s Karimom El Mahroug, zvanom Ruby, dok je još bila maloljetna te da joj je davao novac i skupi nakit nakon tuluma u njegovoj vili San Martino pokraj Milana. 

U "bunga bunga" sobi održavali su se tulumi na kojima su, navodno, bile orgije s maloljetnim prostitutkama. Bivši talijanski premijer od početka tvrdi kako među njima ništa nije bilo, već je Marokanki davao novac kako bi joj pomogao. 

Rekao je i kako nikada s njom nije spavao, već su samo odlazili na večere te je uživao u njenom društvu, prenosi Daily Mail. Na suđenju je istaknuo kako nema ništa za sakriti.

Tužitelji za Berlusconija traže šest godina zatvora

Tužitelji su u ponedjeljak u "slučaju Ruby" za Silvija Berlusconija tražili šestogodišnju kaznu zatvora. Također su tražili i da se Berlusconiju doživotno zabrani obnašanje javnih dužnosti, piše Corriere della Sera.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MLADEN_5 13.05.2013.

    TRLA BABA LAN, ITD...ITD...Nemogu mu nista. Prebogat je.

  • rumjacks 13.05.2013.

    Kino sala,kavaliere i kompanija gledali porno uradak od naše Sevke

  • ak47 13.05.2013.

    Dođi da ti čika Silvio..... Kvraaaaagu!!!! Opet sam zaboravio uzeti viagru!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare