To je to što me zanima!

Evo što sve bogataši dobiju na najskupljem putu oko svijeta

"Passport to 50" nije nikako tipično putovanje svijetom već jedno jako luksuzno iskustvo samo za bogataše i njihovu pratnju. Evo što ih sve očekuje...
Vidi originalni članak

Agencija DreamMaker nudi 20-dnevno luksuzno putovanje "Passport to 50" na 20 svjetskih destinacija za vas i vašu obitelj i prijatelje (do 50 ljudi) za cijenu od 13.875.000 dolara. Kao što vidite po cijeni, ovo nije tipično putovanje svijetom već jedno jako luksuzno iskustvo samo za bogataše i njihovu pratnju. Evo što ih sve očekuje...

Prvo, milijunaš će letjeti od grada do grada u svom privatnom avionu Boeingu 767, a njegova pratnja, prijatelji i obitelj, u drugom Boeing Bussines Jet-u. DreamMaker tvrdi da će odabrano društvo provesti 12% vremena u zraku, a 88% na tlu i da žele da im svaki dio puta ugodan.

Da bi osigurali svačije potrebe, u avionu će biti i 50 vrhunskih profesionalaca iz raznih polja. Tako će se s njima letjeti i sommelier koji će gostima nuditi najfinija vina, instruktori joge će im nuditi svoje usluge opuštanja, kao i razni terapeuti i mnogi drugi. Poznata terapeutkinja April Norris je navodno pristala biti dio holističkog programa na ovom luksuznom putovanju gdje će prezentirati alternativne metode kao što su hipnoterapija, reiki, ayurvedic i akupunktura.

- Nije bitno koliko je avion velik ili kako je prekrasno uređen, bitno je da se gosti osjećaju ugodno i da mogu mirno spavati i odmarati - rekao je Gregory Patrick iz DreamMakera.

S obzirom da ne žele svi milijunaši ovakav zdravi način putovanja, DreamMaker nudi i druge aktivnosti. Tako je jedna od opcija i sudjelovanje na humanitarnom poker turniru za nagradu od 500.000 dolara s najboljim igračima na svijetu, a druga modna revija s najpopularnijim manekenkama i modnim kreatorima.

Da bi pokazali kako su pazili na svaki i najsitniji detalj, na stranici su objavili fotografije ukrasnih štapića za koktele od 18-karatnog zlata koji su optočeni dijamantima. Jedan takav primjerak košta oko milijun dolara.

- Na vrhu štapića je maleni globus i dvadeset dijamanta, svaki predstavlja grad koji ste posjetili tijekom putovanja, a možete ga zadržati kao suvenir - rekao je Patrick.

No, nije "Passport to 50" samo u vezi luksuza. "Imate priliku i utjecati na živote djece diljem svijeta. Tijekom puta posjetit ćete ruralni dio Kambodže i sudjelovati u humanitarnim aktivnostima koji uključuju raspodjelu 2.500 bicikala kojim će djeca ići u školu, pružanje čiste pitke vode za 50.000 ugrožene djece na Filipinima, kao i izgradnju zabavnog centra za 50.000 bolesne djece u Velikoj Britaniji", dodaje.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • triglavkredarica 26.01.2017.

    Bas je lepo biti bogat.

  • koko82 26.01.2017.

    ajmo bokci plakat u komentarima jer si to ne mozete priustit.... prestani njat na portalima i odi zaradi nes..... a ovi balavci koji cekaju da im popdnevni pocne.... koliko ti prosjek ocjena? .a?.....3?... i ti bi milijune.... vidimo koliko se trudis za pisljivu skolu.... toliko bi se i naposlu..... m sto ja pricam... 99% onih koji ce tu imat tipkovnicki proljev bi sve na izvolte... kakvo sukanje rukava, rad preko ljeta, treba na more ic buckat se u vodici..... kako ciscenje snijega susjedima.... treba plejku igrat.. a oni bi pare....

  • Žir3 26.01.2017.

    Kada bih imala tolike novce sjela bi na bicikl i obišla cijeli svijet, ovo je bezveze..

Komentiraj...
Vidi sve komentare