To je to što me zanima!

Evo tko je autor fotomontaže: Bandić će mu uručiti Medalju?

Autor duhovite fotomontaže koja je na društvenim mrežama izazvala oduševljenje građana, nasmijala je čak i gradonačelnika Bandića koji je najavio da će autor postati dobitnik Medalje Grada Zagreba
Vidi originalni članak

Tko je god to napravio dovitljiv je, i ako znate tko je, javite, dat ću mu Medalju Grada. Treba ponekad prihvatiti "zeku" na račun gradonačelnika. To je sastavni dio utakmice - izjavio je Bandić u subotu navečer.

Uspjeli smo pronaći kreatora ove dosjetljive fotomontaže. Naime, to je Leon Žilavi (21), poznati hrvatski YouTuber s Joomboos kanala. Samo za 24sata progovorio je o ideji za fotomontažu, rekacijama gradonačelnika i kome će posvetiti Medalju.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je autor poznate fotomontaže Bandićeve rupe na Slavonskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako zaključuje Leon, njegova je fotomontaža dokaz da je u životu sve moguće, pa čak i dobiti Medalju Grada Zagreba za glupost.

 

Kada je odlučio spremiti podvalu vlastitoj djevojci, ovaj Slavonac sigurno nije ni sanjao da bi njegova dobronamjerna šala mogla završiti zaista krajnje dramatično.

PRISJETITE SE VIDEA:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Ira27 14.04.2016.

    Ja sam prije ove vidjela puno bolju gdje Bandic uoblacicima objasnjava kako ce stavit prskalice i rasvjetu i problem rijesen... Ta je bila puno bolja.

  • Anamavr 12.04.2016.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • Apokalipsični Prorok 12.04.2016.

    Dajte mu lentu sa srebrnom zvijezdom....a čudnog li naroda, kojeg vode čudnovati ljudi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare