To je to što me zanima!

Evo tko je sve prosvjedovao s posebnom naslovnicom 24sata

Poster s natpisom “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska, koji se nalazio u novinama, mnogi su ponijeli na prosvjed. Naše novine već 564 dana bore se za bolje obrazovanje
Vidi originalni članak

Na Trgu bana Jelačića podijeljeno je besplatno izdanje 24sata koje je bilo u potpunosti posvećeno akciji za bolje obrazovanje. Poster s natpisom “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska, koji se nalazio u novinama, mnogi su ponijeli na prosvjed. Naše novine već 564 dana bore se za bolje obrazovanje, promjene zastarjelog sustava školstva, kao i za novu kulturu obrazovanja. Prije dvije godine 24sata pokrenula su prilog Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska. Od tada kao najjači medijski brend u Hrvatskoj svaki dan pišemo o obrazovanju i tražimo promjenu školskog sustava.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mercedes s klasa 02.06.2016.

    Valja pozdraviti jučerašnji festival demokracije. Drugovi i drugarice konačno su jasno i glasno pokazali volju za cjelovitim obraćenjem i odmakom od socijalističke ostavštine. Nakon više od pola stoljeća odriču se Šuvarova modela i vape za modernim - progresivnim obrazovanjem ne bi li im djeca, kako sami priznaju, izrasla pametnija od njih.

  • gordi 02.06.2016.

    vase novine su govno

  • SAINT 02.06.2016.

    koji jadnici , prosvjed bez ikakvog razloga kao i sve što dolazi od strane sdpa, samo radit nered da se istrage o njima samima što kasnije dogode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare