To je to što me zanima!

Facebook u lipnju prvi put posjećeniji od MySpacea

U lipnju je Facebook posjetilo više od 132 milijuna ljudi, a MySpace oko 117,5 milijuna, zahvaljujući sučelju koje je prilagođeno lokalnim tržištima
Vidi originalni članak

Facebook je najposjećenija društvena mreža na Internetu, a tim se naslovom donedavno mogao dičiti njegov suparnik MySpace, prema podacima koje je u srijedu objavila specijalizirana agencija comScore. U lipnju je Facebook posjetilo više od 132 milijuna ljudi, a MySpace oko 117,5 milijuna.
- Zahvaljujući sučelju koje je bolje prilagođeno lokalnim tržištima, portal se uspješnije nosi s konkurencijom, pa i vlada na nekim tržištima gdje je do prije godinu dana bio razmjerno manje prisutan, rekao je Jack Flanagan, dopredsjednik comScorea.
U Sjevernoj Americi Facebook ima 49 milijuna korisnika u Europi je Facebook u lipnju posjetilo 35,2 milijuna ljudi, što je više nego triput više naspram istog mjeseca lani. U lipnju 2008. dvostruko veći broj posjetitelja imao je portal Hi5, a Orkut, Bebo i Friendster zabilježili su porast broja posjeta za više od 30 posto.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • brener 14.08.2008.

    da, moran priznati da je taj fejsbuk stvarno zarazan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare