To je to što me zanima!

Facebook zabranio Trumpovu kampanju: 'Promovira mržnju, naša politika to ne dopušta'

Na oglasima se nalazi preokrenut trokut kojeg su okarakterizirali kao jednak onome koji je koristio nacistički režim za razvrstavanje političkih zatvorenika u koncentracijske logore
Vidi originalni članak

Facebook je u četvrtak objavio kako je poduzeo restriktivne mjere protiv oglasa kampanje Donalda Trumpa za ponovni izbor predsjednika. Trump je kršio politiku Facebooka o promoviranju mržnje. Na oglasima se nalazi preokrenut trokut kojeg su okarakterizirali kao jednak onome koji je koristio nacistički režim za razvrstavanje političkih zatvorenika u koncentracijske logore. 

PREPIRKE U SAD-U Bolton: Trump nije sposoban za biti predsjednik, Trump: Nisam mu smetao dok nije dobio otkaz

- Uklonili smo sve objave i oglase zbog kršenja naše politike protiv organizirane mržnje. Naša politika zabranjuje upotrebu simbola  mržnje za identificiranje političkih zatvorenika bez konteksta koji taj simbol osuđuje - rekao je Andy Stone, glasnogovornik Facebooka za CNN Business.

Oglasi su bili usmjereni na krajnje lijevu skupinu Antifa te pozivali Trumpove pristaše da podrže predsjednika. Odgovarajući na kritike oglasa ranije u četvrtak, Trumpova kampanja tvrdila je da je crveni trokut "simbol koji široko koristi Antifa".

Idi na 24sata

Komentari 11

  • roko2023 22.06.2020.

    poslije ovakvih proljeva normalan amer nema sto nego ponovo zaokruziti Trumpa...

  • 19.06.2020.

    Kad Trump sve završi onda će Zuckerberg klavir svirati.

  • 19.06.2020.

    Trump, Bog te blagoslovio, živio Ti nama još dugo. Završi započeto i svrgni demokrate/elitu/sotoniste do temelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare