To je to što me zanima!

Facebook želi biti brži, testira statuse u realnom vremenu

Nova funkcionalnost Facebooka trebala bi omogućiti korisnicima da u posebnoj kućici prate što njihovih prijatelji rade na toj društvenoj mreži, komentiraju, lajkaju...
Vidi originalni članak

Kako su iz Facebooka potvrdili za Dazeinfo, novi alat unutar korisničkog profila trenutačno testiraju s vrlo uskim krugom ljudi. Riječ je o feedu koji će korisnicima omogućiti da u realnom vremenu prate što njihovi prijatelji rade na toj društvenoj mreži, odnosno što su komentirali, što su lajkali... Alat nazvan "Happening now" nalazi se na desnom dijelu profila, a može se proširiti preko većeg dijela stranice kako bi se lakše prikazali detalji svakog objavljenog statusa. 

Ovime Facebook želi postati brži u "isporučivanju" statusa korisnicima, u čemu trenutno dosta zaostaju u odnosu na drugu najpopularniju društvenu mrežu, Twitter.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mario91 11.06.2011.

    sreca pa se u mene to jos nije pojavilo :D .. samo da oce izbacit ono pitanje da ga lijepo izignororam, al gamad ce mi sama promjenit, proslu promjenu profila sam ignorirao 2 mjeseca i onda jednom dosao i promjenilo se

  • cume24 11.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Gotovina0110 11.06.2011.

    C I A

Komentiraj...
Vidi sve komentare