To je to što me zanima!

Facebookovci dvospolnom praščiću žele spasiti život

Facebookovci smatraju da je najbolje da se praščića nazove po njegovom vlasniku, Marko Marić, jer 'neće valjda gazda da kolje familiju'
Vidi originalni članak

Dvospolni praščić koji se prije nekoliko dana oprasio u svinjcu Marka Marića iz Donjih Andrijevaca kod Slavonskog Broda izazivao je brojne reakcije čitatelja, ali i Facebook-ovaca, koji su se sažalili nad neizbježnom sudbinom praščića. Naime, vlasnik je rekao kako će praščića vjerojatno dati 'pod nož' i u  kobasice jer se kao dvospolac ne može razmnožavati te da mu zapravo nije nadjenuo nikakvo ime, kao ni ostalim praščićima. Raznježeni Facebook-ovci pokrenuli su grupu podrške za praščića kojemu žele dati ime 'kad već treba stradati jer je drugačiji od ostalih i jer mu je okrutni svijet skrojio takvu sudbinu, pa neka barem dobije ime kako ne bi ostao neznani mali junak majke prirode'. Grupa 'za imenovanje' praščića već ima 82 člana, a prijedlozi za ime su Praščić Fejs, Galileo - po neshvaćenom znanstveniku, Džordan, a prijedlog je da se praščića nazove po njegovom vlasniku, Marko Marić, jer 'neće valjda gazda da kolje familiju'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slama 12.02.2009.

    kretenski fejs...dobro vele ,nađite si posla

  • dbanon_ri 12.02.2009.

    Besmislenog li facebooka i debilnih grupa. Koliko svinja završi u čvarcima svake godine, a sada je ovo prase drugačije. Ajde fejseri, nađite si posla, a ne glupirajte se po grupama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare