To je to što me zanima!

Fakultetu treba prostorija pa životinjama prijeti eutanazija

Zagreb: Udruga Noina arka će izgubiti prostor za oporavak bolesnih životinja na Veterinarskom faklutetu, jer im prostor treba za studente. Prijeti im eutanazija
Vidi originalni članak

Veterinarski fakultet u Zagrebu više ne može davati udruzi Noina arka prostorije u kojima su se do sada oporavljale životinje, zbog potrebe za prostorom u kojem će raditi njihovi studenti. Tim je životinjama zbog zdravlja bila potrebna njega s posebnim uvjetima. U tim će prostorijama navodno biti računala za studente, piše Večernji list

Jedna od životinja koja ostaje bez krova nad glavom je i crno-bijeli psić lutalica kojeg su nasilnici iscipelarili u šatoru na Trgu bana Jelačića. Njega mu je potrebna dok mu ne zarastu ozlijeđene šape.

Ukoliko ne pronađu neko rješenje uskoro, životinje će morati eutanazirati. Iz udruge Noina arka su pozvali sve građane da im pomognu na bilo koji način, ukoliko je to moguće. 

Udruga prijatelji životinja je za 15. siječnja organizirala prosvjed te su pozvali sve vlasnike životinja da sa svojim ljubimcima prošeću gradom. Žele upozoriti na kronični nedostatak skloništa za zbrinjavanje napuštenih životinja, udomljavanja i edukacije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • AnamariaNevistic 13.01.2011.

    Ako su i prije mogli bez tih računala moći će i sada! Žalim sve životinje koje pate radi ljudi koji ih zlostavljaju i kao i svim živim bićima potrebna im je njega da što prije ozdrave!

  • DorotejaNikolić 09.01.2011.

    Ma ne , vjerujem da i studente pitaju žele li to, ne bi to htjeli, a ai kaki su to budući studenti veterine koji će žrtvovati životinje, a računala ne znam gdje su se do sada nalazila, bolje riješenje od tog što su ofdlučilui vjerujem da postoji i da će se oko toga potruditi zbog svojih studenata, budućih veterinara koji se odgajaju u posebnom duhu, znati uvijek pomoći životinji i to je najveće znanje koje im na fakultetu veterine mogu pružiti.

  • ThisIsSparta 08.01.2011.

    Dam glavu da je dekanova kancelarija dovoljno velika za dvije e-učionice! Al čemu dekomodirati gosna doktora kad je lakše pobite životinje koje neće biti udomljene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare