To je to što me zanima!

Fani na sebi imala odjeću od vrtoglavih 180.000 kn

DAMA U CRNOM: Fani Horvat je na koncert došla u kombinaciju koja navodno vrijedi 180.000 kuna. Najskuplja je crna bunda od nerca od 140.000 kn
Vidi originalni članak

Fani Horvat, trudna djevojka splitskoga gradonačelnika Željka Keruma, zablistala je, prema riječima hrvatskih stilista, na koncertu Paca de Lucije u splitskom HNK. Za prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti Fani je izabrala provjerenu crnu kombinaciju, koja je prikladna za koncert, ali i vizualno skida kilograme. Oštro oko stilista Nevena Ciganovića primijetilo je da je Fani uložila veliki iznos kako bi sve prisutne ostavila bez daha. Sve što je odjenula te večeri ukupno stoji vrtoglavih 180.000 kuna. Samo bunda, ako je dizajnerska i od pravog nerca, kaže Ciganović, vrijedi oko 140.000 kuna. Dijamantni prsten stoji  21.000 kuna, a kožna torba od 10.000 do 14.000 kn. Najjeftinije su njezine cipele s visokom petom, za koje je izdvojila “samo” 5000 kuna. Ciganović smatra kako je Fani te večeri odjenuvši seksi minihaljinu istaknula najbolji dio tijela - duge i lijepo oblikovane noge.
- Kad je gledam ovaku odjevenu, ne bih ni pomislio da je trudna. Noge su joj predivne, samo se pitam kako je izdržala cijelu noć u tako vrtoglavim potpeticama. Vjerojatno su joj noge otekle, ali je hrabro izdržala. Kosa joj je također prekrasna i vidi se da je bila na frizuri. Jednostavno zrači, a jasno je da je htjela posebno zablistati te večeri - rekao je Ciganović, koji je ipak zamijetio jedan propust. Crna kožna torba koju je nosila te večeri, kaže Cigi, ipak nije među “must have” torbama hrvatskih trendseterica. Iako je vjerojatno dizajnerska, nije poput popularne  “birkinice”. No kako nije dugo u službenoj vezi sa splitskim gradonačelnikom, nije ni čudno što je još nema jer se na nju, kaže Ciganović, čeka i nekoliko mjeseci. Fani je tijekom koncerta bila dobre volje i nije bježala od fotografa. Željko Kerum u kazalištu se nije odvajao od svoje drage. Zaljubljeno su se pogledavali i smješkali.

SKUPE NAUŠNICE
Decentne naušnice podigle su cjelokupnu kombinaciju. Vjerojatno je riječ o skupom daru. Cijena upitna.

TORBA OD 14.000 KUNA
Torba je kožna, nije “must have”, ali je vrlo moderna. Cijena, ako je dizajnerska, može varirati od 10 do 14 tisuća kuna.

DIJAMANTNI PRSTEN
Fani obožava skupo prstenje. na rukama inače nosi više njih, a ovaj put se odlučila za dijamantni prsten od 21.000 kuna.

ZA BUNDU 140.000 KN?
Vjerojatno je riječ o pravoj bundi od nerca. Kroj je moderan, rukavi su kraći. Cijena može doseći i vrtoglavih 140.000 kuna.

ARMANIJEVE CIPELE
Sigurno je riječ o armanijevim cipelama. Lijepe su i vidi se da su skupe. Odlično joj ističu noge. Cijena je oko 5000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • kako-lako 10.02.2010.

    klasicna rugalica....

  • aresica 10.02.2010.

    ako ova ima 25 godina, onda ja imam15!!!!!!!!!

  • -mrvica- 10.02.2010.

    U ovoj priči je samo jedna stvar važna: Fani, sreća se ne zasniva na tudjoj nesreći,svaka nova metla dobro mete.Kerumova bivša žena je prava žena,nije se ona povlačila po novinama niti puvanderisala okolo - DAMA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare